Τα σχέδια του Τούντορ για Λοκομοτίβα και το 4-2-3-1

Ο Ίγκορ Τούντορ συμπληρώνει τελικά με Σκόνδρα, Κίτσιου την ενδεκάδα που είχε δουλέψει από την Ολλανδία για το ματς της Πέμπτης (16/7) με την Λοκομοτίβα.

Τα σχέδια του Τούντορ για Λοκομοτίβα και το 4-2-3-1
INTIME SPORTS

Πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της "ΝΚ Ζάγκρεμπ" οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λοκομοτίβα που θα γίνει την Πέμπτη (16/7) στις 21.00.

Φυσική κατάστασης με σπριντ υπό την επίβλεψη του γυμναστή Πάολο Αρτίκο και στη συνέχεια εξάσκηση στην κατοχή μπάλας σε μικρό χώρο και δίτερμα σε μισό γήπεδο, περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Τα σχέδια του Τούντορ για Λοκομοτίβα και το 4-2-3-1
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ μίλησε στους παίκτες του για τον αυριανό αντίπαλο, εστιάζοντας στην παρουσία ποιοτικών παικτών στον χώρο του άξονα (κυρίως του Σόβσιτς). Τους ξεκαθάρισε, όμως, ότι η έκβαση του ματς εξαρτάται από τις δικές του διαθέσεις και την απόδοση που έχουν.

Το πλάνο του Τούντορ

Ο 37χρονος τεχνικός έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του και το πλάνο για παιχνίδι. θα στηριχθεί στο 4-2-3-1 το οποίο δούλεψε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Τερματοφύλακας θα είναι ο Όλσεν και η τετράδα των αμυντικών μπροστά του (από τα δεξιά) οι Σκόνδρας, Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας. Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Κάτσε και ο Τζιόλης και μπροστά τους θα κινείται ο Πέλκας. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Κίτσιου, αριστερά ο Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προτελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους είχε δοκιμάσει το ίδιο σχήμα, αλλά αντί του Σκόνδρα είχε χρησιμοποιήσει τον Μυστακίδη δεξιά (και τον Κίτσιου μπακ) και στη θέση του Τζιόλη τον Μαντούρο.

Στη διάθεση του Τούντορ είναι και οι: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Ρατς, Κοροβέσης, Κ.Σαββίδης, Χαρίσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αθανασιάδης είναι τραυματίας, όπως και οι Γλύκος, Γκολάσα, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Νομπόα, Κωνσατντινίδης και εκτός λίστας UEFA ο Μάρτενς. Ακόμη, Περέιρα και Λούκας "κόπηκαν" από την αποστολή για πειθαρχικούς λόγους.

Τα σχέδια του Τσάτσιτς για τη Λοκομοτίβα

Από την άλλη πλευρά και ο Άντε Τάτσις, ο προπονητής της Λοκομοτίβα θα παρατάξει μία ενδεκάδα βασισμένη στο 4-2-3-1. Ο Ζελένικα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπάρτολετς, Μιρτσέλα, Τσαπάν, Μπρούσιτς. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Αντριάσεβιτς και Λέκο. Πιο προωθημένοι στο κέντρο οι Μίσιτς (δεξί χαφ), Σόβσιτς (10άρι) και Φιόλιτς (αριστερό χαφ). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μάριτς.

Τραυματίες είναι οι Πέριτς και Κάρασιτς που θα απουσιάσουν από το παιχνίδι. Απώλειες λόγω καρτών δεν υπάρχουν για την Λοκομοτίβα.

Δείτε πλάνα από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK