To προφίλ της Ντιναμό Τιφλίδας

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Europa League. Διαβάστε το προφίλ της αντιπάλου του "Δικεφάλου".

To προφίλ της Ντιναμό Τιφλίδας

Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" θα κοντραριστεί με την Ντιναμό Τιφλίδας για μία θέση στους ομίλους του Europa League. Το Contra.gr παρουσιάζει το προφίλ της ομάδας από τη Γεωργία που έχει έντονο "ελληνικό" παρελθόν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

To προφίλ της Ντιναμό Τιφλίδας

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία απ' τον περασμένο Ιανουάριο. Κατά το παρελθόν ο Σλοβάκος τεχνικός έχει καθίσει στους πάγκους τον Ζλάτε Μόρεβτσε και Σπαρτάκ Τρνάβα, χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Αντίθετα, με την Ντιναμό Τιφλίδας πανηγύρισε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο την περυσινή σεζόν.

ΑΣΤΕΡΙ

To προφίλ της Ντιναμό Τιφλίδας

Ο Βλάντιμερ Ντβαλισβίλι θεωρείται ο ηγέτης της Ντιναμό Τιφλίδας, αφού έχει μεγάλη εμπειρία από ξένα πρωταθλήματα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στη Μακάμπι Χάιφα, τη Λέγκια Βαρσοβίας και την Σκόντο Ρίγα, ενώ την περασμένη χρονιά είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ με τους Γεωργιανούς. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το 2009, μετρώντας 34 παιχνίδια με 5 γκολ.

ΓΗΠΕΔΟ

To προφίλ της Ντιναμό Τιφλίδας

Η Ντιναμό Τιφλίδας αγωνίζεται στο υπερσύγχρονο γήπεδο "Dynamo Arena", χωρητικότητας 54.549 θεατών.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Η Ντιναμό Τιφλίδας "υποβιβάστηκε" από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, γνωρίζοντας δύο ήττες απ' την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με συνολικό σκορ 3-0 (1-0, 2-0). Προηγουμένως, είχε περάσει με μία νίκη (2-0) και μία ισοπαλία (1-1) την Άλασκερτ απ' την Αρμενία.

Δείτε VIDEO απ' την τελευταία αναμέτρηση με την Ντιναμό:

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Δείτε εδώ το ρόστερ της Ντιναμό Τιφλίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK