Τούντορ: "Ανακαλύπτουν θέματα για να κάνουν δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ"

Ο Ιγκόρ Τούντορ απάντησε στη "συγγνώμη" του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την αντίδρασή του στην αλλαγή στο ματς με την Καμπάλα. Τι είπε για τα θέματα πειθαρχίας στα αποδυτήρια.

Τούντορ: "Ανακαλύπτουν θέματα για να κάνουν δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ντόρτμουντ, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος απάντησε και στη "συγγνώμη" του Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ότι οι παίκτες της Ντόρτμουντ πεινούν για τη νίκη: "Είναι πεινασμένοι γιατί είναι πρωταθλητές και τέτοιους παίκτες έχει η ομάδα αυτή. Εμείς μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε τέσσερα ματς και τα δυο του πρωταθλήματος είναι τα πιο σημαντικά. Εμείς θα έχουμε καλή ομάδα που θα προσπαθήσει για το καλύτερο αλλά είναι δεδομένο ότι θα ξεκουράσω κάποιους παίκτες".

Για το πώς προσεγγίζει το ματς αυτό και τι θα πει στους παίκτες του: "Παιδιά ξέρετε με ποιον παίζουμε και που παίζουμε αύριο το βράδυ. Θέλω να δω το καλύτερο από τους παίκτες μου, το καλύτερο παιχνίδι αν μπορούν. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις μας. Αυτό όλο. Για μένα η Ντόρτμουντ είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου όχι μόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι".

Για το αν η ομάδα δικαιούταν κάτι περισσότερο στη φάση των ομίλων: "Υπήρχαν ομάδες που ήταν το ίδιο και παραπάνω επίπεδο από το δικό μας. Η Κράσνονταρ είναι πρώτη και η Ντόρτμουντ που είναι δεύτερη είναι φαβορί για το τρόπαιο. Είμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Για αυτό είμαστε εδώ χωρίς ελπίδες πρόκρισης. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει την Καμπάλα, δεν είχαμε τύχη, είχαμε κάποια λάθη του τερματοφύλακα, για αυτό είμαστε εδώ".

Για το πώς ένιωσε όταν άκουσε τον Μπερμπάτοφ να λέει ότι είχε δίκαιο ο Τούντορ και να ζητά συγνώμη: "Από την πρώτη μέρα καταλάβατε ποιος είμαι. Σε έξι μήνες έχω καταλάβει ότι η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτες ιστορίες. Η ομάδα έχει πειθαρχία. Μερικές φορές ανακαλύπτουν θέματα κάποιοι για να κάνουν τη ζωή του ΠΑΟΚ δύσκολη. Ας το κάνουν...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπερμπάτοφ για τα νεύρα στην αλλαγή: "Ήμουν λάθος, συγγνώμη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK