Τούντορ: "Ειδικές οι συνθήκες με Ξάνθη, δεν κάνω ροτέισον"

Στο ροτέισον που επέλεξε στο ματς με την Ξάνθη αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Μπρόντμπι ο Ιγκόρ Τούντορ. Τι δήλωσε για τα σενάρια περί συμφωνίας με σέντερ φορ.

Τούντορ: "Ειδικές οι συνθήκες με Ξάνθη, δεν κάνω ροτέισον"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για τη νίκη και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπρόντμπι στην Κοπεγχάγη αναφέρθηκε και στο εκτεταμένο ροτέισον που έκανε στο ματς με την Ξάνθη.

"Είναι κομμάτι της δουλειάς μου να προσπαθώ να κρατάω τους παίκτες συγκεντρωμένους. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όμως βλέπω ότι ακόμα και στις προπονήσεις αυτό που ενδιαφέρει τους παίκτες, είναι να νικούν και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για το rotation που επέλεξε στο ματς με την Ξάνθη είπε: "Κανονικά δεν κάνω τόσο μεγάλο rotation όπως έκανα με την Ξάνθη, όμως αυτό έγινε επειδή υπήρξαν κάποια πράγματα. Δηλαδή είχαμε απουσίες και επίσης ήρθαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα, δηλαδή σε αυτόν με την Μπρόντμπι.

Στο αυριανό παιχνίδι θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες αλλά οι περισσότεροι που είναι βασικοί θα συμμετέχουν κανονικά. Δεν ήμασταν καλοί λόγω όλου αυτού που συνέβη. Δεν ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι αυτό με την Ξάνθη, επειδή πήραμε αυτές τις αποφάσεις λόγω των ειδικών συνθηκών. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας καθώς υπάρχει μεγάλη σεζόν όμως σημασία στο ποδόσφαιρο έχει τι κάνεις σήμερα και όχι χθες".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε απόκτηση σέντερ φορ τόνισε: "Ο κύριος Άρνεσεν ασχολείται με τα μεταγραφικά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς".

Για το αν θα ήταν ευχαριστημένος αν απλά περάσει ο αγώνας χωρίς τραυματισμούς και ας μην νικήσει η ομάδα του είπε: "Θέλω να νικήσω αύριο. Αυτό λέω στους παίκτες, ότι σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό να δείξουμε στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και να έχουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Βίτορ: "Να παίξουμε καλά"

Ο Μιγκέλ Βίτορ είπε:

Για την ατμόσφαιρα χαλαρότητας που μπορεί να δημιουργεί το 5-0: "Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα από το πρωτο ματς. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε".

Για το αν ο ανταγωνισμός βοηθά τους παίκτες να γίνονται καλύτεροι: "Όταν υπάρχει ανταγωνισμός και αρκετοί παίκτες στην ίδια θέση είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό για να γίνεις καλύτερος και αυτό είναι καλό για την ομάδα".

Για το τι "έφερε" το 5-0 στην Ελλάδα: "Δεν τους είδαμε χαλαρά. Εμείς το κάναμε εύκολο το ματς. Η Μπρόντμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και το κάναμε εύκολο. Θέλουμε και αύριο να γυρίσουμε με την νίκη".

Για το αν με ένα παιχνίδι με σκορ 5-0, οι παίκτες μπορεί να σκέφτονται και το επόμενο ματς: "Όχι κάθε παίκτης, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι συγκεντρωμένος στο ματς, να πάρουμε τη νίκη και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε το επόμενο ματς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK