Τούντορ: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί"

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, παρακολούθησε ζωντανά την κλήρωση του Europa League και σχολίασε το αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας τον "Δικέφαλο" φαβορί για την πρόκριση.

Τούντορ: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί"
Τούντορ ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League με μία εκ των Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Ιγκόρ Τούντορ, εστίασε, κυρίως, στην κροατική ομάδα και γιατί την γνωρίζει καλύτερα, αλλά και γιατί είναι πιο πιθανό να βρεθεί στον δρόμο των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι για την ομάδα μου υπήρχαν καλύτερες επιλογές στην κληρωτίδα από αυτό το ζευγάρι, καθώς ειδικά η κροατική ομάδα είναι υπολογίσιμη. Για την Μπρόουτον δεν έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες αλλά την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την ξέρω πολύ καλά. Έχουν έναν καινούριο πολύ καλό προπονητή, τον Άντε Τσάτσιτς και παραδοσιακά βασίζονται σε νέους, ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Έχουν ήδη 10-15 μέρες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και σε σχέση με εμάς που θα τους αντιμετωπίσουμε μετά από 3 εβδομάδες προπονήσεων, θα έχουν καλύτερο ρυθμό. Ακόμη και έτσι όμως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερους ποδοσφαιριστές και θα βρούμε τον τρόπο να περάσουμε, πρέπει να το κάνουμε!

Απέναντι στην Λοκομοτίβα έχω κερδίσει το κύπελλο Κροατίας πριν δυο χρόνια ως προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ και γενικότερα δεν έχω ηττηθεί απέναντί τους. Αν είναι τελικά η Λοκομοτίβα ο αντίπαλος θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, όμως ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί".

Διαβάστε ακόμη:

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK