Τούντορ: "Χρειαζόμαστε παίκτες, αλλιώς ας μην μπούμε στους ομίλους"

Η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League δεν επηρέασε την κρίση του Ιγκόρ Τούντορ για το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Τούντορ: "Χρειαζόμαστε παίκτες, αλλιώς ας μην μπούμε στους ομίλους"

Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν σαφής μετά το 1-1 στη Σλοβακία και την πρόκριση επί της Σπαρτάκ λέγοντας ότι για να ανταπεξέλθει ο ΠΑΟΚ σε τρεις διοργανώσεις θα πρέπει να διαθέτει 14-15 ισάξιους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν διέκρινε αγωνιστική απειθαρχία με αφορμή την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σκόνδρας: " Δεν συμφωνώ ότι αυτό ήταν πρόβλημα. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν σ' έναν αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι έγινε με την κόκκινη κάρτα, αλλά οι παίκτες μου είχαν φυσιολογική αντίδραση ποδοσφαιριστών που ήθελαν να κερδίσουν. Δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι αυτό είναι πρόβλημα".

Συνέχισε δε λέγοντας: " Είμαι χαρούμενος που μέσα από την τακτική δουλειά δύο παίκτες των ακρών, οι Κοροβέσης και Κωνσταντινίδης συνεργάστηκαν στην φάση του γκολ. Μου έδειξαν σημαντικά πράγματα τα οποία φυσικά λογίζονται στα θετικά και για το μέλλον".

Για το αν κέρδισε ο ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω από την πρόκριση: " Περιμένουμε πλέον νέους παίκτες. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες για να διορθώσουμε την νευρικότητα που είχαν οι παίκτες όταν είχαμε τη μπάλα και, κυρίως όταν δεχόμασταν πίεση. Αλλά είδα και καλά πράγματα όπως πειθαρχία στις εντολές μου από τα παιδιά".

Για το αν τον έκανε χαρούμενο κάτι από το συγκεκριμένο ματς αλλά και το αν τον στεναχώρησε κάτι: " Με δυσαρέστησε το ότι δεν παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν ήμασταν κάτω από πίεση. Το πιο ευχάριστο είναι ότι περάσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης θέλω να πω ότι τα παιδιά έδειξαν ότι ήμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο μας. Αξίζαμε την πρόκριση".

Για το αν η ομάδα χρειάζεται άμεση ενίσχυση στη θέση του φορ πλέον σχολίασε: " Το σημαντικό είναι να φτάνεις σε ευκαιρίες παίζοντας σωστά, κι αυτό το κάνουμε. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Μακ για το σημερινό, είναι ο ίδιος που σκόραρε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η δουλειά του προπονητή είναι οι ποδοσφαιριστές να φτάνουν σε ευκαιρίες, μετά μετράει η ποιότητα και η στιγμή. Πολλοί προπονητές ανά τον κόσμο κάνουν υπολογισμούς για τα γκολ που θα πάρουν από τους επιθετικούς τους και βλέπουν τη θέση που μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα".

Για το αν θεωρεί ότι με την είσοδο στους ομίλους του Europa League θα έχει κατακτήσει έναν από τους στόχους της σεζόν: " Φυσικά και είναι στόχος μας όμως για να είμαστε εκεί ανταγωνιστικοί θα πρέπει να έχουμε 14-15 ισάξιους ποδοσφαιριστές. Αλλιώς ίσως είναι καλύτερα να μην έχουμε παιχνίδι κάθε τρεις-τέσσερις μέρες".

Για το πόσους παίκτες χρειάζεται η ομάδα: " Θα μπορούσα να σας πω την άποψη μου δημόσια, αλλά θα το αφήσω να το πω εκει που πρέπει, στον αθλητικό διευθυντή. Αυτός δουλεύει σκληρά και περιμένουμε τους νέους παίκτες. Τον αριθμό θα τον αφήσω για την μεταξύ μας κουβέντα".

Για την κλήρωση της Παρασκευής και αν έχει ιδιαίτερη προτίμηση: " Θα διάλεγα μια ομάδα που θα μπορούσα να περάσω".

Διαβάστε ακόμη:

Σπαρτάκ Τρνάβα - ΠΑΟΚ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK