Τσάτσιτς: "Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, είναι το φαβορί"

Ο προπονητής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Αντε Τσάτσιτς μίλησε για το σταύρωμα με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ιγκόρ Τούντορ.

Τσάτσιτς: "Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, είναι το φαβορί"
Τσάτσις Λοκομοτίβα

Φαβορί τον ΠΑΟΚ έχρισε ο προπονητής της Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ Άντε Τσάτσιτς πριν από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Συγκεκριμένα ανέφερε: " Οι Έλληνες είναι το απόλυτο φαβορί. Εχουν πιο έμπειρη και πιο ακριβή ομάδα από εμάς. Η Λοκομοτίβα μόλις τώρα αρχίζει να χτίζεται. Πήραμε πολλούς παίκτες, την άνοιξη ήμασταν η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Στο φιλικό με την Ντνίπρο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1. Είδα μια σοβαρή, ισχυρή και έμπειρη ομάδα την οποία οι παίκτες μου δύσκολα να αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο εμείς δεν έχουμε σκοπό να παραδοθούμε. Θα κάνουμε ό,τι το καλύτερο μπορούμε και μετά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Στόχος μας είναι η πρόκριση να παιχτεί στο δεύτερο ματς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη".

Για τον Τούντορ είπε: " Είμαι χαρούμενος για τον Τούντορ. Ήταν φανταστικός ποδοσφαιριστής, έκανε μία σπουδαία καριέρα και βλέπω όμως σιγά-σιγά να εξελίσσεται σε έναν τοπ προπονητή. Η δουλειά του στη Χάιντουκ, με βάση τις συνθήκες που υπήρχαν εκεί, ήταν περισσότερο από καλή και είδαμε πως το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο. Μετακόμισε σε μια δυνατή ομάδα με παράδοση και απέδειξε πως οι Κροάτες προπονητές εμπνέουν σεβασμό έξω από την χώρα τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK