Βαρύ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Η ποινή που επέβαλλε η UEFA στον Δικέφαλο για παραπτώματα στον αγώνα με την Ζίμπρου.

ΠΑΟΚ ΖΙΜΠΡΟΥ
ΠΑΟΚ ΖΙΜΠΡΟΥ MOTIONTEAM

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλλε η UEFA στον ΠΑΟΚ για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα στον αγώνα με την Ζίμπρου, κρούωντας ουσιαστικά το καμπανάκι ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου στους ομίλους του Europa League. "Όπως ενημέρωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ με έγγραφό της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για το ματς εναντίον της Ζίμπρου στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα (είναι σαφής η εντολή για λόγους ασφαλείας να υπάρχουν ευδιάκριτα διαζώματα εισόδου-εξόδου).

Είναι εύκολα αντιληπτό πως όσο ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος ανάλογα αυξάνονται και οι τιμωρίες για τις αξιόποινες πράξεις. Παρακαλούμε τον κόσμο μας να δείξει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή σε πράξεις που μπορούν να επιφέρουν μια ακόμη μεγάλη τιμωρία για το Σύλλογο", ενημέρωσε συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τι πρέπει να αποφύγουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξάλλου, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται σε όσα δεν πρέπει να συμβούν την Πέμπτη (18/9) στην Τούμπα, για να μην κινδυνεύσει με νέα καμπάνα από την UEFA ο Δικέφαλος:

"Ενόψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο αφενός την προστασία της ομάδας και αφετέρου την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο διευκρινίζει για ακόμη μια φορά τα εξής:

- Απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο και η χρήση πυρσών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ, καπνού κ.ό.κ. ακόμη κι αν η χρήση τους περιοριστεί στις κερκίδες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι υπότροπη και γι’ αυτό το λόγο τιμωρούνται ακόμη πιο αυστηρά αξιόποινες πράξεις κι αυτό έγινε εξαιρετικά σαφές μετά και το τελευταίο πρόστιμο που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ. Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους τους φιλάθλους που κατανοούν και σέβονται τα παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίξει ποτέ ξανά μόνος…


- Απαγορεύεται -και τιμωρείται με κλείσιμο κερκίδων ή και ολόκληρου του γηπέδου- η χρήση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό και υβριστικό περιεχόμενο. Επίσης απαγορεύεται να υπάρχουν φίλαθλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα στα διαζώματα τα οποία πρέπει να φαίνονται κενά και άμεσα προσβάσιμα.


- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 7:30, εκτός της Θύρας 8 που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους και τα εκδοτήρια θα λειτουργούν: από τις 09:00 το πρωί ως την έναρξη του αγώνα εκείνο μπροστά από την μπουτίκ και από τις 16:00 και το εκδοτήριο μπροστά από τη Θύρα 4. Για την αγορά πακέτου εισιτηρίων ή μεμονωμένου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης


- Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά στη φάση των ομίλων."

Διαβάστε ακόμη

Πού βρίσκεται το θέμα της Θέρμης

Προειδοποιεί ο Αναστασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK