Χρήσιμες οδηγίες για το ματς με τη Ντόρτμουντ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα παραβρεθούν στο σημερινό ματς ανακοινώνει τα εξής.

Χρήσιμες οδηγίες για το ματς με τη Ντόρτμουντ

–Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, ώστε η ροή εισόδου να γίνει ανεμπόδιστα. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να εισέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

–Από τις 20:00 ως τις 20:45 θα υπάρξει πλήρης αποκλεισμός του χώρου μπροστά από την είσοδο των θυρών 1-2-3 και των VIP 3ου και 4ου ορόφου, ώστε να φτάσουν απρόσκοπτα οι αποστολές των ομάδων και οι διαιτητές.

–Ο χώρος έξω από την Θύρα 8 θα είναι αποκλεισμένος μέχρι να μπουν όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα περάσουν έλεγχο διαβατηρίων (δεν επιτρέπεται να εισέλθουν Έλληνες υπήκοοι) και σωματικό έλεγχο.

–Το πάρκινγκ του γηπέδου δεν θα λειτουργήσει λόγω αυξημένου αριθμού van τηλεοπτικών μεταδόσεων. Για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ θα χρησιμοποιηθεί το σχολείο στην οδό Κλεάνθους, απέναντι από το γήπεδο.

–Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να κάνουν χρήση της θέσης που αναγράφεται στο εισιτήριό τους και τα διαζώματα των κερκίδων να μείνουν κενά, όπως επιτάσσουν οι αυστηροί κανονισμοί ασφαλείας της UEFA.

-Η διοργάνωση του αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα ελεγχθεί από security officer της UEFA, καθώς έχει χαρακτηριστεί «υψηλής επικινδυνότητας». Κάθε παρατυπία μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα μας, ενόψει της συνέχειας του Europa League.

–Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με πλήρη ασφάλεια και με τη μεγαλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους φιλάθλους που θα γεμίσουν την Τούμπα.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον κόσμο μας για την κατανόηση και την συνεργασία στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε άλλη μια υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική γιορτή, που θα απολαύσει ολόκληρη η Ευρώπη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK