H ιδιαίτερη προπόνηση της Μπρόντμπι

Το τεχνικό επιτελείο της Μπρόντμπι βρήκε ένα διαφορετικό όσο και ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να εγκλιματίσει τους παίκτες στις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στην Ελλάδα.

H ιδιαίτερη προπόνηση της Μπρόντμπι

Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με την Μπρόντμπι την προσεχή Πέμπτη (20/08) στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες για τους Δανούς, καθώς η θερμοκρασία την ώρα της αναμέτρησης αναμένεται να φθάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς.

Γι' αυτό το λόγο, το τεχνικό επιτελείο της δανέζικης ομάδας βρήκε έναν... ξεχωριστό τρόπο να εγκλιματίσει τους παίκτες στις ιδιαίτερες συνθήκες της αναμέτρησης, παρόμοιο μ' αυτόν που χρησιμοποίησε στους αγώνες με την Ομόνοια και είχε θετικό αντίκτυπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " footy.dk" κατά της διάρκεια της προπόνησης οι παίκτες του Τόμας Φρανκ φόρεσαν μπουφάν, σκούφο και γάντια για να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του σώματος τους. Επιπλέον, καθημερινά επισκέπτονται τη σάουνα που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ώστε να συνηθίσουν τη ζεστή ατμόσφαιρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK