Πέντε παίκτες της Σπαρτάκ στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας από τη ζέστη της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν πέντε παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού τιμ της Σπάρτακ Τρνάβα, μετά την επιστροφή τους στη Σλοβακία.

Πέντε παίκτες της Σπαρτάκ στο νοσοκομείο
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα δυσμενείς για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα ήταν οι καιρικές συνθήκες στην Τούμπα, την Πέμπτη (30/7), με την υγρασία και την υψηλή θερμοκρασία να κάνουν αφόρητη την ατμόσφαιρα. Μάλιστα, ως συνέπεια, πέντε παίκτες της Σπάρτακ Τρνάβα και τρία μέλη από το τεχνικό τιμ της ομάδας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Χαλίλοβιτς, Γιάτσενεκ, Μίκινιτς, Γκρέσακ και Νίκολιτς, ταλαιπωρήθηκαν από αφυδάτωση και πυρετό, ενώ κάποιοι είχαν και διάρροια όπως ενημέρωσαν οι Σλοβάκοι. Έτσι, αφού εξετάσθηκαν από τον γιατρό του συλλόγου, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη στη Σλοβακία. Τα τρία μέλη του τεχνικού τιμ ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρολάντ και οι μασέρ, Μπαλί και Γκόγκολακ.

Όπως δήλωσε ο έτερος μασέρ του συλλόγου, Πρελόφσκι, επικρατεί αγωνία και φόβος για να μην κολλήσουν τον ιό και άλλοι παίκτες εντός των επόμενων 48 ωρών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Σπάρτακ ζήτησε αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησής της για το πρωτάθλημα της χώρας της κι έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, το ματς θα πάει για Σεπτέμβριο, λόγω των υποχρεώσεών της για το Europa League.

Διαβάστε ακόμα:

Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

Σχόλιο Θέμης Καίσαρης: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ο,τι μπορεί για να μείνει ο Λούκας

Σχόλιο Σταύρος Καραΐνδρος: Πόσο να αντέξει ο ΠΑΟΚ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK