Πετράκης: "Μηδέν πίσω, γκολ μπροστά για έρθει η πρόκριση"

Στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι στην ιστορία του ΠΑΣ το καλό κλίμα ήταν πάντα παρόν.

Πετράκης: "Μηδέν πίσω, γκολ μπροστά για έρθει η πρόκριση"

Μετά και το 3-0 του πρώτου ματς με την Οντ οι Ηπειρώτες ξέρουν ότι βρίσκονται κοντά στην πρόκριση, ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης φρόντισε να κρατήσει την μπάλα χαμηλά.

"Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά" τόνισε κατά την αναχώρηση της ΠΑΣ για τη Νορβηγία.

Σχολίασε και την παρουσία του κόσμου: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο".

Η αποστολή του ΠΑΣ για την ιστορική αναμέτρηση απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ