Πετράκης: "Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη ψυχή"

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για μια ιστορική στιγμή και στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του μετά το 2-0.

Πετράκης: "Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη ψυχή"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League και ο Γιάννης Πετράκης έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές τους για ό,τι κατάφεραν στα 210 λεπτά των δύο αγώνων.

Ο προπονητής του Άγιαξ ανέφερε: " Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα μας, καθώς καταφέραμε στην πρώτη παρουσία μας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Europa League να πάρουμε την πρόκριση.

Η πρόκριση αποκτά μεγαλύτερη σημασία απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα που πέρσι αποκλείστηκε πριν από τους ομίλους, μια ομάδα με 20 παιχνίδια.

Παρότι είχαμε καλή εικόνα και αγωνιστική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, μάς αποσυντόνισε το πέναλτι. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση, η Οντ πέτυχε δεύτερο γκολ και είχε ευκαιρίες και γι' άλλα.Το πράγμα έγειρε εναντίον μας, αλλά οι παίκτες έδειξαν μεγάλη ψυχή. Στην παράταση ήμασταν εμείς αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε το γκολ, είχαμε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες.

Η αλλαγή σχηματισμού και οι αλλαγές με τα παιδιά που μπήκαν έδωσαν φρεσκάδα και ζωντάνια στην ομάδα. Αποκαταστήσαμε την τάξη.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μυαλό μου ήταν σε αυτό εδώ το παιχνίδι και δεν έχω προλάβει να δω το παραμικρό από την Άλκμααρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οντ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK