Τo προφίλ των Οντ Γκρένλαντ και Μάριεχαμν

Διαβάστε το προφίλ της Οντ Γκρένλαντ και της Μάριεχαμν, μία εκ των οποίων θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τo προφίλ των Οντ Γκρένλαντ και Μάριεχαμν

Η κληρωτίδα είχε... κέφια και έφερε μία βατή κλήρωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Ηπειρώτες θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Οντ Γκρένλαντ - Μάριεχαμν.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου στους "Ζωσιμάδες" και ο αγώνας ρεβάνς στις 21 Ιουλίου. Το Contra.gr παρουσιάζει το προφίλ το δύο ομάδων από τη Νορβηγία και τη Φινλανδία αντίστοιχα.

ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ

Aktuell Fußball, EuropaLeague Quali, Odds BK - IF Elfsborg Fotball , 6. august 2015 , Europa League quali. Odd - Elfsborg Olivier Occean , Odd jubel  PUBLICATIONxNOTxINxNORxSWE

current Football Europe League Qualif Odds BK IF Elfsborg Fotball 6 August 2015 Europe League Qualif Odd Elfsborg Olivier Occean Odd cheering PUBLICATIONxNOTxINxNORxSWE
Aktuell Fußball, EuropaLeague Quali, Odds BK - IF Elfsborg Fotball , 6. august 2015 , Europa League quali. Odd - Elfsborg Olivier Occean , Odd jubel PUBLICATIONxNOTxINxNORxSWE current Football Europe League Qualif Odds BK IF Elfsborg Fotball 6 August 2015 Europe League Qualif Odd Elfsborg Olivier Occean Odd cheering PUBLICATIONxNOTxINxNORxSWE IMAGO/DIGITALSPORT

Η Οντ Γκρένλαντ κατέκτησε την 4η θέση την περυσινή σεζόν και κέρδισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Παράλληλα, έφθασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Νορβηγίας. Αντίθετα, στο εφετινό πρωτάθλημα βρίσκονται στη 2η θέση με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ παράλληλα βρίσκεται στη φάση των "16" του Κυπέλλου. Στην ιστορία της, η Οντ Γκρένλαντ έχει κατακτήσει 12 Κύπελλα, ενώ έχει τερματίσει δύο φορές στη 2η θέση της Tippeligaen.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, την περυσινή σεζόν έφθασε μέχρι τα πλέι οφ του Europa League, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 11-5 (3-4, 2-7) από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Νορβηγοί είχαν περάσει κατά σειρά τη Σερίφ Τίρασπολ, τους Σάμροκ Ρόβερς και της Έλφσμποργκ.

Η ομάδα αγωνίζεται στην "Skagerak Arena Skien", χωρητικότητας 12.500 θέσεων. Αστέρι της ομάδας είναι ο νεαρός αμυντικός χαφ, Φρέντρικ Γένσεν που θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του νορβηγικού ποδοσφαίρου.

ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Τo προφίλ των Οντ Γκρένλαντ και Μάριεχαμν

Η Μάριενχαν την περυσινή σεζόν τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας και προκρίθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League. Βρίσκεται για 12η σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορίας του φινλανδικού πρωταθλήματος, έχοντας μία μεστή παρουσία. Σε ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό παρελθόν της, έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στο Europa League, τη σεζόν 2013-14, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό με μία ήττα και μία ισοπαλία από την Ίντερ Μπακού (0-2, 1-1).

Η "Wiklof Holding Arena" είναι η έδρα της με χωρητικότητα 4.000 θέσεων. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Τζαμαϊκανός επιθετικός, Ντίβερ Όργκιλ, ο οποίος φημίζεται για την εκτελεστική δεινότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΛΗΡΩΣΗ: Ο αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα

News 24/7

24MEDIA NETWORK