"Πέταξε" για Γαλλία η ΑΕΚ

Με προορισμό το Σεντ Ετιέν αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (27/7) η ΑΕΚ.

"Πέταξε" για Γαλλία η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό τη Γαλλία και το Σεντ Ετιέν, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ, τόσο ο Κετσπάγια, όσο και ο Έλντερ Μπαρμπόζα, απέφυγαν τα μεγάλα λόγια. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για την κόντρα δυο μεγάλων ομάδων.

"Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε φαβορί. Αλλά πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Πάμε για ότι καλύτερο".

Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ;

"Γενικώς η Σεντ Ετιέν είναι μια καλή ομάδα και το γεγονός πως μέσα από το γαλλικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο".

"Πέταξε" για Γαλλία η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι θετικό πως η ΑΕΚ έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό με πέρυσι;

"Θα μας βοηθήσει που έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Και είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο Αλμέιδα και ο Ροντρίγκες θα είναι έτοιμοι για την ρεβάνς;

"Μέχρι την ρεβάνς έχουμε 8 μέρες και ελπίζουμε πως μπορούν σε κάποια φάση να μας βοηθήσουν".

"Πέταξε" για Γαλλία η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Να σκοράρουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ"

Όσο για τον Μπαρμπόζα, έχει ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό του, για τον στόχο της ΑΕΚ αύριο (28/7) στο Ζοφρουά Γκισάρ. Ένα γκολ μπροστά, χωρίς κανένα στα μετόπισθεν. "Αυτό που πιστεύω είναι πως πρέπει να βοηθήσουμε την ΑΕΚ, να είναι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα της Ευρώπης. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε".

Με ποιο σκορ θα είναι ευχαριστημένη η ΑΕΚ;

"Το καλύτερο θα ήταν να σκοράρουμε. Σίγουρα θα έχουμε στην ρεβάνς την βοήθεια του κόσμου και θα είμαστε καλύτεροι. Να βάλουμε ένα γκολ και να κρατήσουμε το μηδέν".

"Πέταξε" για Γαλλία η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι πλεονέκτημα πως η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί;

"Ίσως να είναι ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα παίξουν δυο μεγάλες ομάδες. Πάμε για να φύγουμε μ’ ένα θετικό σκορ".

"Πέταξε" για Γαλλία η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ αναχώρησε με πτήση τσάρτερ με την παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Ευάγγελου Ασλανίδη και του εκτελεστικού διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK