Πέταξε για Σλοβακία ο ΠΑΟΚ

Ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε πως από τον ΠΑΟΚ θα κριθεί η πρόκριση στο εκτός έδρας ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα. Δείτε videos.

Πέταξε για Σλοβακία ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα o Eλληνας φορ είπε την Τετάρτη, λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για τη Σλοβακία:

Για το δεύτερο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα: "Εχουμε ένα σημαντικό ματς. Εχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα μετά το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε την πρόκριση. Η φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς αμυντικά και το γκολ θα έρθει".

Για τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ: "Λείπουν χρήσιμοι παίκτες. Τώρα με τους παίκτες που θα αποκτήσει η ομάδα, θα παρουσιαστεί πιο ολοκληρωμένη και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι το καλύτερο".

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Σπάρτακ Τρνάβα: " Θα κυνηγά το σκορ. Εχουμε το πλεονέκτημα. Πιστεύω το τι θα γίνει εξαρτάται μόνο από εμάς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού του μετά το 1-0 στην Τούμπα. "Το παιχνίδι κρίνεται από εμάς και από το πώς θα παρουσιαστούμε. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος".

Για το αν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα γκολ: "Αυτό το ελπίζω...".

Έφυγε για Σλοβακία

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Σλοβακία με σκοπό να πάρει την πρόκριση στο εκτός έδρας ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα μετά το υπέρ του 1-0 στην Τούμπα. Το πρόγραμμα της αποστολής του "Δικεφάλου" έχει ως εξής: Για τις 10.00 ήταν προγραμματισμένη η πτήση για την πόλη Μπρατισλάβα και μετά οδικώς (μία ώρα η απόσταση) θα μεταβεί στην πόλη Νίτρα, όπου θα διανυκτερεύσει. Από εκεί είναι κοντά το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί την Πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK