Πέθανε αστυνομικός στο Μπιλμπάο!

Οι χειρότεροι εφιάλτες των Βάσκων έγιναν πραγματικότητα στο Μπιλμπάο, όταν αστυνομικός πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις συγκρούσεις με Ρώσους χούλιγκαν. Χάος έξω από το "Σαν Μαμές", συγκλονιστικές φωτογραφίες

Basque riot police controls a follower of FC Spartak Moskva before the match during the Europa League - round of 32, 2nd leg, between Athletic Bilbao and FC Spartak Moskva, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Feb.22, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
bilbao spartak astunomia AP IMAGES

Παρά τις προσπάθειες των Αρχών στο Μπιλμπάο τα επεισόδια με Ρώσους χούλιγκαν δεν αποφεύχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Περίπου 200... κομάντο "Ultras" πήγαν νωρίτερα έξω από το γήπεδο της Αθλέτικ και άρχισαν να συγκρούονται τόσο με τον κόσμο όσο και την Αστυνομία.

Μέσα στο χάος που επικράτησε, όταν η Αστυνομία μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους χούλιγκαν από τον υπόλοιπό κόσμο, ένας από αυτούς υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τέσσερις ακόμα αστυνομικούς.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή και πέθανε. Οι εικόνες από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK