Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 παρ.

Το έμφραγμα αποφεύχθηκε ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με το ζόρι στους ομίλους του Europa League. Χάρη στη νίκη 2-1 στην παράταση επί της Αρούκα στο Καραϊσκάκη, οι "ερυθρόλευκοι" έσωσαν το ευρωπαϊκό μέλλον τους και συμπλήρωσαν την ελληνική τριάδα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 παρ.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Από το ματς αυτό μονάχα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να βγει χαμένος, καθώς γι' αυτόν διακυβευόταν το ευρωπαϊκό μέλλον του. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν άνευ πίεσης, το ίδιο πάντως θα έπρεπε να συμβαίνει με τους πρωταθλητές Ελλάδας που είχαν ως βάση το 1-0 της Πορτογαλίας.

Η προβληματική ωστόσο εικόνα της ελληνικής ομάδας άφηνε στην Αρούκα χειροπιαστές πιθανότητες επιτυχίας στο Καραϊσκάκη. Ο Βιντιγκάλ είχε οργανώσει την ομάδα του παίζει πίσω από την μπάλα και να ψάχνει αντεπιθέσεις ή στημένες φάσεις για ν' απειλήσει. Όπως στο δίλεπτο 23'-24' που βρήκαν και από τις δύο προκαλώντας ανησυχία στον Καπίνο.

Το σχεδόν 70-30 στην κατοχή ήταν αντιστρόφως ανάλογο της εικόνας των δύο ομάδων, αφού στο 32' ο πρώην πράσινος Σέμα Βελάσκες σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο κόσμος γιούχαρε ακόμη και μετά το χαμένο τετ α τετ του Ιντέγε στο 36' διότι έβλεπε ένα σύνολο χωρίς συνοχή, ιδέες και κυρίως αυτοπεποίθηση. Ο Φορτούνης δεν δημιουργούσε, οι εξτρέμ δεν πλαγιοκοπούσαν, ο Ιντέγε δεν...

Όσο μάλιστα κυλούσε ο αγώνας τόσο τα προβλήματα πολλαπλασιάζονταν. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με μπαλιές που δυσκόλευαν τους μπακ του Ολυμπιακού και όσο οι χαφ δεν βοηθούσαν τους μπακ ο κίνδυνος παραμόνευε. Στο 47' ο Κριβελάρο και στο 57' ο Γκονσάλες έβαλαν έξτρα πίεση και μολονότι ο Καπίνο έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 65', οι "ερυθρόλευκοι" είχαν μπλέξει σοβαρά σε μια ολέθρια κατάσταση.

Ο Μπέντο επέλεξε να βάλει τον Μάρτιν (αντί του Φορτούνη) αναζητώντας από κάπου να πιαστεί και αφήνοντας τον Ντομίνγκες στον πάγκο. Αντ' αυτού είδε τον Ντε λα Μπέγια να παίρνει κάρτα γκρεμίζοντας αντίπαλο στην αντεπίθεση και τον Γκέγκε να εκθέτει όλη την αμυντική λειτουργία των "ερυθρολεύκων" στο 80' σκοράροντας ανενόχλητος μετά από στημένο.

Αναπόφευκτα, και αφού ο Πάρντο αστόχησε απελπιστικά στο 90', ακολούθησε παράταση. Ο Ολυμπιακός είχε πάνω απ' όλα ανάγκη από ψυχραιμία και καρδιά. Ο Ντομίνγκες, που άλλαξε τον Καμπιάσο, είχε αμφότερα όταν η πρόκριση κρεμόταν από μια κλωστή. Εξ ου και το μαεστρικό τελείωμά του στο 94' για το 1-1. Έκτοτε ήταν θέμα επιβίωσης, από τη στιγμή μάλιστα που "χάθηκαν" λόγω τραυματισμού ο Πάρντο (αναγκαστική αλλαγή) και ο Ντε λα Μπέγια (έμεινε στο γήπεδο). Τουλάχιστον οι "ερυθρόλευκοι" άντεξαν και δεν απειλήθηκαν ωσότου ο Ιντέγε τελειώσει την ασίστ του Μάρτινς και... βγάλει νοκ άουτ την Αρούκα. Το δοκάρι του Ντε Ζεζούς στο 119' δεν θ' άλλαζε κάτι.

MVP

Ήρθε από τον πάγκο στο ξεκίνημα της παράτασης και σκόραρε τρία λεπτά μετά. Γιατί ο Τσόρι Ντομίνγκες στα 35 του έχει τον τρόπο να κάνει ό,τι δεν μπορούν οι άλλοι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Από πού ν' αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από τους δυο στόπερ που έχαναν όλες τις μονομαχίες στα στημένα; Από τον Μιλιβόγεβιτς που δεν τους υποστήριζε; Από τον άκεφο Φορτούνη; Από τον Πάρντο και τον Σεμπά που δεν προκάλεσαν ρήγματα; Ή τον Μπέντο που έκανε αλλαγή στο 72' αφήνοντας τον Τσόρι στον πάγκο μέχρι ν' αρχίσει η παράταση; Διαλέξτε...

ΣΧΟΛΙΟ

Ορμώμενοι από το γνωστό "ερυθρόλευκο" σύνθημα, όντως αλλιώς ονειρεύονται τον Ολυμπιακό όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται. Το 1-0 της Πορτογαλίας δεν αποδείχθηκε ασφαλές και οι Πειραιώτες βρέθηκαν να κατρακυλούν στον γκρεμό του αποκλεισμού, προτού ο Ντομίνγκες απλώσει το χέρι και τους τραβήξει στην επιφάνεια. Το γκολ του Ιντέγε για το 2-1 δεν διασκεδάζει τις εντυπώσεις για ένα σύνολο που έχει τρανταχτές ελλείψεις και ένας... Μαρίν δεν αρκεί για να μπει ξανά σε ράγες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (91' Ντομίνγκες), Πάρντο (99' Μανθάτης), Φορτούνης (72' Αντρέ Μαρτίνς), Σεμπά, Ιντέγε

Αρούκα (4-3-3): Μπρακάλι, Γκεγκέ (112' Μπρούνο Λόπες), Ζουμπάλ, Βελάσκες, Μπάστο, Αντρέ Σάντος, Αρτούρ (94' Νούνο Βαλέντε), Κριβελάρο, Ζεκίνια (78' Ματέους), Γκονσάλες, Ντε Ζεζούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός - Αρούκα
Έντονες αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Μπέντο: "Μπορούμε καλύτερα από αυτό που είδαμε σήμερα"
Ξέσπασε με Καμπιάσο ο Ιντέγε
Ντομίνγκες: "Αφιερώνω το γκολ στον πρόεδρο"
Καρέ-καρέ ο έξαλλος πανηγυρισμός του Ντομίνγκες

Το live του αγώνα

20:46
Καλησπέρα σας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρόουκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την φάση των play offs του Europa League.
20:46
Οι "ερυθρόλευκοι" με τέρμα του Σεμπά είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία.
20:47
Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 21:45.
20:48
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Καπίνο, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Ιντέγε.
20:50
O Πάουλο Μπέντο επέλεξε τον Ρέτσο για το δεξί άκρο της άμυνας, αντί του τιμωρημένου Φιγκέιρας. Θυμίζουμε ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές Σεμπτέμβρη.
20:51
Μπουχαλάκης και Σιόβας είναι επίσης τραυματίες και εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι.
20:53
Η Αρόουκα θα παίξει ως εξής: Μπρακάλι, Μπάστο, Βελάσκες, Αρτούρ, Ντε Ζεσούς, Γκεγκέ, Αντρέ Σάντος, Ζούμπαλ, Ραφαέλ Κριβαγιάρο, Ζεκίνια, Γκονζάλες
20:54
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Λεάλι, Τσόρι, Πουλίδο, Αντρέ Μαρτίνς, Βούρος, Ζντιέλαρ, Μανθάτης.
20:58
Ρουί Σακραμέντο, Άντερσον Λουίζ, Βίτορ Κόστα, Αντίλσον, Νουνίνιο, Ματέους και Μπρούνο Λόπες οι λύσεις από τον πάγκο για τον Λίτο Βιντιγκάλ.
20:59
Οι παίκτες των ομάδων έκαναν ήδη την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.
20:59
Καπίνο και Λεάλι βγήκαν για ζέσταμα.
21:00
Ακολούθησαν οι γκολκίπερ της Αρόουκα, Μπρακάλι και Ρουί Σακραμέντο.
21:03
Διαιτητής: Aleksei Eskov (RUS)
Επόπτες: Dmitri Mosyakin (RUS), Igor Demeshko (RUS)
Τέταρτος διαιτητής: Sergei Ivanov (RUS)
Παρατηρητής UEFA: Milovan Djukanović (MNE)
Παρατηρητής διαιτησίας: Dani Koren (ISR)

21:06
Τώρα οι παίκτες της Αρόουκα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση.
21:10
Στο γήπεδο για ζέσταμα βγαίνουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού.
21:14
Περίπου 10.000 φίλοι του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης". Η προσέλευση συνεχίζεται κανονικά.
21:16
Ο Αντρέ Μαρτίνς συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού. Να δούμε αν ο Πάουλο Μπέντο θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον συμπατριώτη του κόντρα στην Αρόουκα.
21:18
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προθέρμανση των δύο ομάδων.
21:20
Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει 7 φορές πορτογαλική ομάδα εντός έδρας και μετρά 6 νίκες και 1 ήττα.
21:22
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα κάθεται στο ύψος της μεσαίας γραμμής και παρακολουθεί την προθέρμανση των παικτών του Ολυμπιακού.
21:30
Ολοκλήρωσαν το ζέσταμα τους οι παίκτες των ομάδων και έφυγαν για τα αποδυτήρια.
21:32
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
21:34
Άνοιξαν και τα ποτιστικά του γηπέδου για να μαλακώσουν το χορτάρι.
21:37
Περίπου 20.000 οι φίλοι του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης", ένα δεκάλεπτο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.
21:39
Τώρα από τα μεγάφωνα οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Πρώτα αυτή των φιλοξενούμενων.
21:42
Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των ομάδων, έγιναν και οι καθιερωμένες χειραψίες.
21:42
Αναμνηστικές φωτογραφίες και όλα έτοιμα για να αρχίσει το ματς.
21:44

1'

Έναρξη του αγώνα με την Αρόουκα στη σέντρα..
21:46

2'

Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά εδιωξε η άμυνα της Αρόουκα. Κόρνερ στη συνέχεια για τους Πειραιώτες.
21:48

4'

Είναι πεσμένος ο Ιντέγε, καθώς τον χτύπησε αντίπαλός του με τον αγκώνα. Σηκώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά, όλα καλά με τον Νιγηριανό φορ.
21:49

5'

Μπήκε με διάθεση να επιβάλει το ρυθμό του από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός και να κυριαρχήσει στο χορτάρι.
21:52

8'

Χειροκροτείται ο Ρέτσος σε μια προσπάθειά του να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου σε ωραία αλλαγή παιχνιδιού του Φορτούνη.
21:54

11'

Πολύ κακή εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη σε αρκετά καλό σημείο, άουτ η μπάλα.
21:57

13'

Οι γηπεδούχοι έχουν την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ακόμα δεν έχουν δημιοτργήσει κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι.
21:59

14'

Κίτρινη κάρτα στον Βελάσκες για διαμαρτυρία σε καταλογισμό φάουλ στον Μιλιβόγεβιτς.
22:01

17'

Κίτρινη κάρτα στον Ζεκίνια για κράτημα φανέλας του Πάρντο.
22:04

20'

Συμπληρώθηκε το πρώτο 20λεπτο στο Φάληρο, παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρόουκα.
22:08

23'

Καλή στιγμή για την Αρόουκα, με τον Ντε Ζεσούς να είναι ανενόχλητος στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά η σέντρα που έγινε από τον Γκονσάλες, ήταν πιο δυνατή και πέρασε πάνω από το κεφάλι του συμπαίκτη του.
22:09

24'

Πολύ καλή στιγμή για τον Αρόουκα, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ και αδυναμία να απομακρυνθεί η μπάλα, αυτή έφτασε στον Γκονσάλες, αλλά το δεξί του σουτ από καλή θέση κατέληξε άουτ.
22:10
Μια από τις πολλές εναέριες μάχες του αγώνα.
22:12
Προσπάθεια του Ιντέγε για να πάρει την κεφαλιά.
22:13

29'

69%-31% η κατοχή της μπάλας, αλλά... ανούσια ως τώρα.
22:16

32'

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αρόουκα, με τον Βελάσκες να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
22:16

32'

Δυσανασχέτησε ο κόσμος του Ολυμπιακού με την ως τώρα εικόνα της ομάδας του. Κακή εμφάνιση από τους Πειραιώτες...
22:18

34'

Ο Καμπιάσο πάσαρε στον Πάρντο, αυτός πλάσαρε με το δεξί μέσα από την περιοχή και μπλόκαρε ο Μπρακάλι.
22:21

36'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ιντέγε, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Αρόουκα, που εν συνεχεία κέρδισε και φάουλ. Σπουδαία φάση με το Νιγηριανό φορ των Πειραιωτών.
22:21
Γεύση από τη νέα του ομάδα παίρνει ο Μάρκο Μαρίν.
22:22
Θα περίμεναν καλύτερη εικόνα οι φίλοι του Ολυμπιακού.
22:25

41'

Ο Ντε Λα Μπέγια έκανε το σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπρακάλι. Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό.
22:26

42'

Ο Φορτούνης βρήκε τον Πάρντο στα δεξιά, αυτός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά για Ιντέγε ή Σεμπά, αλλά δεν προλάβαινε κανείς από τους δυο.
22:29

45'

Ο Ιντέγε έκανεο το σουτ από το ύψος της περιοχής με το αριστερό, ψηλά άουτ η μπάλα.
22:30

45'+1'

Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Ολυμπιακός - Αρόουκα 0-0
22:31
6(2)-3(1) οι τελικές προσπάθειες του πρώτου μέρους.
22:31
Θα επανέλθουμε σε περίπου 15 λεπτά για την έναρξη του β' 45λεπτου.
22:46

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
22:48

47'

Ψαλιδάκι από τον Κριβαγιάρο, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
22:53

52'

O Ρέτσος δέχεται χειροκρότημα σε κάθε προσπάθειά του είτε είναι καλή είτε όχι.
22:54

53'

Ένα μικροπρόβλημα του Ρέτσου, αλλά ευτυχώς είναι καλά και συνεχίζει.
22:56

55'

Έφυγε το πρώτο δεκάλεπτο του β' μέρους χωρίς να έχει αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του Ολυμπιακού.
22:57

57'

Κεφαλιά του Γκονσάλες ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, άουτ η μπάλα. Καλή στιγμή για τους Πορτογάλους.
22:58

58'

Κίτρινη κάρτα στον Σεμπά.
23:01

60'

Μια ώρα παιχνιδιού και το 0-0 φαντάζει δίκαιο, διότι έχουμε δει ελάχιστα πράγματα στο ματς, ειδικά από τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον, το αποτέλεσμα αυτό του δίνει την πρόκριση.
23:02

62'

Κίτρινη κάρτα στον Πάρντο για κράτημα φανέλας αντιπάλου.
23:05
Ο Σεμπά ανάμεσα σε δυο αντιπάλους του.
23:06

65'

Σωτήρια επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Γκονσάλες, ο οποίος κρατάει το μηδέν για την εστία του. Έφυγε από τον Ρέτσο ο παίκτης της Αρόουκα. Καλύτερη η εικόνα των Πορτογάλων.
23:12

70'

Τραυματίστηκε ο Πάρντο από σκληρό τάκλιν που δέχτηκε, αλλά τελικά σηκώθηκε όρθιος και συνεχίζει, αφού πρώτα δέχτηκε τις ιατρικές περιποιήσεις.
23:13

72'

Έξω ο Φορτούνης, μέσα ο Μαρτίνς. Η πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού.
23:14

73'

62%-38% η κατοχή της μπάλας για τον Ολυμπιακό.
23:15

75'

Κίτρινη κάρτα στον Ντε Λα Μπέγια.
23:17
Ο Ρέτσος κάτι λέει στον Πάρντο.
23:17

77'

Μακρινό σουτ του Σεμπά, άουτ η μπάλα.
23:18

78'

Έξω ο Ζεκίνια, μέσα ο Ματέους.
23:20

80'

ΓΚΟΛ για την Αρόουκα. Ο Γκεγκέ έκανε το σουτ ανενόχλητος μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Καπίνο για το 1-0 των Πορτογάλων, σκορ που στέλνει το ματς στην παράταση. Ψυχρολουσία για τους κάκιστους Πειραιώτες.
23:22

82'

Σουτ του Ματέους, η μπάλα ψηλά άουτ. Το κοινό στο Καραϊακάκη αποδοκιμάζει.
23:24

83'

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Καμπιάσο να κάνει το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
23:26

86'

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στο Καραϊσκάκη, πάρα πολύ δύσκολα...
23:27

87'

Κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγεβιτς επειδή χτύπησε αντίπαλό του.
23:28

88'

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τραγουδά τον ύμνο της ομάδας του.
23:30

90'

Μεγάλη ευκαιρία με τον Πάρντο, ο οποίος σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα.
23:31
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
23:32

92'

Κίτρινη κάρτα στον Αρτούρ για κράτημα φανέλας του Ιντέγε.
23:33

93'

Γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια από τα αριστερά για τον Ιντέγε, αλλά πρόλαβε να μπλοκάρει ο Μπρακάλι.
23:35

95'

Έξω ο τραυματίας Αρτούρ, μέσα ο Νούνο Βαλένε.
23:35

95'

Λήξη του αγώνα, πάμε παράταση.
23:36
Μισή ώρα αγώνα ακόμα. Θυμίζουμε ότι στην παράταση είχε πάει και το παιχνίδι πέρυσι με την Άντερλεχτ, όπου ο Ολυμπιακός έχασε εντέλει με 2-1.
23:37
Αν δεν σημειωθεί γκολ, πάμε στα πέναλτι.
23:40

91'

Μέσα ο Ντομίνγκες, έξω ο Καμπιάσο.
23:41

91'

Ξεκινά η παράταση...
23:44

93'

Σουτ του Ιντέγε, αλλά ο Βελάσκες κατάφερε να βάλει την κόντρα.
23:45

94'

ΓΚΟΟΟΛ για τον Ολυμπιακό (Ντομίνγκες): Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 1-1, όταν ο Πάρντο πάσαρε στον Ντομίνγκες, αυτός έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία. Σκορ πρόκρισης για τους Πειραιώτες με την "χρυσή" αλλαγή τους.
23:47

97'

Ο Ματέους πήγε να κάνει το σουτ, αλλά έπιασε... αέρα.
23:48

97'

Πεσμένος ο Πάρντο, ο οποίος αισθάνεται τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μπει στην θέση του ο Μανθάτης.
23:49

99'

Έξω ο τραυματίας Πάρντο, μέσα ο Μανθάτης.
23:50

99'

Ο Ιντέγε σούταρε μέσα από την περιοχή μετά την υπέροχη πάσα του Τσόρι, η μπάλα κόντραρε και κόρνερ.
23:51

100'

Χειροκρότημα στον Μανθάτη για μια καλή προσπάθεια που έκανε από τα δεξιά.
23:53

102'

Σουτ του Γκονσάλες με το δεξί έξω από την περιοχή, ο Καπίνο απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα, άουτ έδωσε όμως ο βοηθός και ο διαιτητής.
23:54

103'

Πεσμένος και ο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος αισθάνθηκε τράβηγμα. Δεν έχει άλλη αλλαγή ο Ολυμπιακός.
23:55

104'

Προς το παρόν με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός. Επέστρεψε ο Ισπανός, έστω και κουτσαίνοντας.
23:58

105'+2

Λήξη πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.
00:00

106'

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο της παράτασης.
00:03

107'

Νέο σουτ του Ιντέγε, πάλι πάνω σε αντίπαλο σώμα. Ψάχνει δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός για να λυτρωθεί.
00:05

110'

Επικίνδυνη φάση για την Αρόουκα, με τον Γκονσάλες να σουτάρει και τον Καπίνο να μπλοκάρει με την δεύτερη.
00:07

112'

Μέσα ο Μπρούνο Λόπες, έξω ο Γκεγκέ.
00:07

112'

Κίτρινη κάρτα στον Καπίνο για καθυστέρηση.
00:08

113'

ΓΚΟΟΟΛ για τον Ολυμπιακό (Ιντέγε): Ο Μάρτινς πάσαρε ωραία στον Ιντέγε, αυτός έκανε το δυνατό σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, ο οποίος λυτρώθηκε και θα περάσει στους ομίλους του Europa League.
00:10

115'

Κεφαλιά του Ντε Ζεσούς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
00:13

118'

Ο Ιντέγε πήρε το ριμπάουντ μετά την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα της Αρόουκα, αλλά δεν κατάφερε από κοντά να τον νικήσει. Μια ανάσα από το 3-1 ο Ολυμπιακός.
00:14

120'

"Εεε οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό...", φωνάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού παρά την πρόκριση.
00:15

120'

Γκονσάλες και Ντα Κόστα παίρνουν από μια κίτρινη κάρτα.
00:18

122'

Λήξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Αρόουκα και πέρασε στους ομίλους του Europa League. O κόσμος βέβαια γιούχαρε, όμως το ζητούμενο ήταν η πρόκριση.
00:18
Οι Πειραιώτες συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους περιπλάνηση, έστω και με περιπετειώδη τρόπο.
00:19
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK