Ποιους έκοψε ο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

Μόλις δύο Έλληνες συμπεριέλαβε ο Πάουλο Μπέντο στη 18άδα για την αυριανή αναμέτρηση. Ποιοι κόπηκαν και γιατί. Μέσα ο Ντε Λα Μπέγια που γυμνάστηκε κανονικά για δεύτερη μέρα στη σειρά και ο Ελιουνούσι παρά τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν. Διαβάστε αναλυτικά...

Ποιους έκοψε ο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ

Χωρίς εκπλήξεις είναι η 18άδα που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Ντε Λα Μπέγια που γυμνάστηκε κανονικά και σήμερα Τετάρτη στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", ενώ και ο Ελιουνούσι ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις και είναι στο κόλπο. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Ρέτσος (χτύπημα στο κεφάλι), Τσιμίκας (διάστρεμμα) και Ελαμπντελαουί, ενώ αποκλείστηκαν και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Χουτεσιώτης, Πασιένσια, Πάρντο, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.Να θυμίσουμε ότι Πάρντο, Πασιένσια και Ζντιέλαρ δεν έχουν δηλωθεί στην λίστα της UEFA.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

*** Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός θα συνεχίσουν αύριο Πέμπτη με προπόνηση το πρωί και οι τραυματίες θα κάνουν τα προγράμματα αποκατάστασής τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK