Πρεντόμ: "Ήθελαν τη νίκη περισσότερο από εμάς"

Ο Μισέλ Πρεντόμ ζήτησε από τους παίκτες του διαφορετική συμπεριφορά στον δεύτερο αγώνα με Παναθηναϊικό.

Πρεντόμ: "Ήθελαν τη νίκη περισσότερο από εμάς"
Πρεντόμ

Ο τεχνικός της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ, εκθείασε την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκό και τη στήριξη των φιλάθλων του στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον επαναληπτικό του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League στο "Γιαν Μπρεϊντέλ" (5/8, 21:30).

"Στην Ελλάδα κάναμε μια πολύ καλή αρχή στον αγώνα. Μετά από 13’ θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-0, αλλά δεν έγινε. Ακόμα και πιο μετά στο παιχνίδι, είχαμε μια-δυο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν τόσο κακοί κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Επίσης, οι αντίπαλοί μας έδειχναν να το θέλουνε περισσότερο από εμάς", τόνισε αρχικά ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βελγίου.

"Για αυτό τον λόγο, ήμουν λίγο θυμωμένος. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας. Είμαστε μια εβδομάδα μετά τον πρώτο αγώνα, στο ενδιάμεσο πετύχαμε μια νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι μια τόνωση για την ψυχολογία μας".

Για το αν θα στηριχθεί και πάλι σε νέους παίκτες

"Αύριο ο κορμός της ομάδας θα είναι ίδιος με τον αγώνα κόντρα στη Μαλίν. Ο Ντάβι Ντε Φάου θα μπει στη θέση του Γιανίκ Ρέουτεν, ωστόσο, για κάποιες θέσεις δεν έχω κάνει ακόμα την επιλογή μου. Πάντα περιμένω την τελευταία ημέρα προπόνησης για να καταλήξω στην ενδεκάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι να παίξουν".

Για τα οικονομικά οφέλη της Μπριζ

"Θα πρέπει να περάσουμε από δυο προκριματικούς γύρους τώρα. Την περασμένη χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά. Την τελευταία χρονιά, η παρουσία μας στην Ευρώπη μας κόστισε πόντους στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά".

Για την παρουσία του κόσμου

"Στο πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε παράξενο ότι όποτε έπαιρνε τη μπάλα κάποιος παίκτης μας, από τις κερκίδες ακουγόταν ένα δυνατό σφύριγμα. Προσπάθησαν να μας φοβίσουν με αυτό τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο. Υπολογίζω στη συμπαράστασή τους, να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη".

Μέχελε: "Το ματς της χρονιάς"

Ο Μπράντον Μέχελε εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Βέλγων και υποστήριξε πως παρά την ήττα στην Αθήνα, οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν στο 50-50 και πως ο επαναληπτικός ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την Μπριζ.

"Αυτό είναι για την ώρα, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας. Η πρόκριση είναι ένας μεγάλος στόχος. Αύριο θα πρέπει να παίξουμε στο επίπεδο που απαιτεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η νίκη με 3-0 κόντρα στη Μαλίν, έδειξε πως κάναμε καλή δουλειά. Μας έδωσε και μια ώθηση στην ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό να έρχεται στην καλύτερη στιγμή".

"Μετά τον πρώτο αγώνα ήμουν πολύ απογοητευμένος. Κόντρα σε 10 παίκτες μπορούσαμε σίγουρα να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από το 2-1. Δεν τα πήγαμε καλά σε αυτή την κατάσταση, δεν το πιστέψαμε, μπορούσαμε να το τελειώσουμε εκεί. Τώρα έχουμε κίνητρο, μας είπε κάποια πράγματα και ο προπονητής μας. Η νίκη απέναντι στη Μαλίν έδειξε πως καταλάβαμε τα περισσότερα. Όλοι περιμένουμε την Τετάρτη, είναι η ώρα να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό".

"Οι πιθανότητες πρόκρισης για εμένα, είναι 50-50, θα πρέπει να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Όλοι πιστεύουν σε αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK