Επική ανατροπή και πρόκριση για Λίβερπουλ, στα πέναλτι η Σεβίλλη

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο "Άνφιλντ" με τη Λίβερπουλ να επιστρέφει παίρνοντας την ΕΠΙΚΗ πρόκριση με 4-3, απαντώντας στα γκολ της Ντόρτμουντ. Τρομερή ανατροπή από το 1-3! Πέρασαν στα ημιτελικά Σαχτάρ και Βιγιαρεάλ. Πρόκριση στα πέναλτι (5-4) για τη Σεβίλλη!

Επική ανατροπή και πρόκριση για Λίβερπουλ, στα πέναλτι η Σεβίλλη

Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ 4-3

Σε μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ευρωπαϊκή ιστορία της όπως εξελίχθηκε, η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-1 στο "Άνφιλντ", ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με γκολ στις καθυστερήσεις να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, με τον Μιχιταριάν να κάνει το 0-1 μόλις στο 5ο λεπτό και τον Ομπαμεγιάνγκ να πλασάρει υπέροχα τον Μινιολέ στο 9' για το 0-2. Η αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στο 48' ο Οριζί νίκησε σε τετ α τετ τον Βάιντενφελερ και μείωσε σε 1-2 για τους "κόκκινους".

Οι φιλοξενούμενοι δεν επαναπαύθηκαν στο προβάδισμά τους και έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 57' με τον Ρόις, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-3 με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση. Εννέα λεπτά αργότερα, η Λίβερπουλ βρήκε εκ νέου απάντηση στο γκολ των αντιπάλων της ο Κουτίνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3 με υπέροχο σουτ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μίλνερ.

Από το σημείο εκείνο οι παίκτες του Κλοπ αύξησαν την πίεσή τους προκειμένου να φτάσουν σε ένα ακόμη γκολ που θα τους έφερνε πιο κοντά στην ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά. Και το κατάφεραν. Στο 78' ο Κουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους κι ο Σακό με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Την ανατροπή για τη Λίβερπουλ ολοκλήρωσε στις καθυστερήσεις ο Λόβρεν, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας μια επική πρόκριση στην ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Μίλνερ, Εμρέ Τζαν (80' Λούκας Λέιβα), Λαλάνα (62' Τζο Άλεν), Κοουτίνιο, Φιρμίνο (62' Στάριτζ), Ορίγκι.

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκονσάλο Κάστρο (82' Γκιουντογάν), Βάιγκλ, Καγκάουα (77' Γκίντερ), Μχιταριάν, Ρόις (83' Αντριάν Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ.

Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 (5-4 πεν.)

Επική ανατροπή και πρόκριση για Λίβερπουλ, στα πέναλτι η Σεβίλλη

H Σεβίλλη είχε αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο "Σαν Μαμές". Γι' αυτό το λόγο, οι παίκτες του Ουνάι Έμερι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να "καθαρίσουν" όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση πρόκριση. Όμως, οι Βάσκοι έκλεισαν τους χώρους και δεν έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ιάγο Ερερίν.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέβασε την απόδοσή της και ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 57' με τον "συνήθη ύποπτο" Άριτς Αντούριθ. Βέβαια, σημαντική ευθύνη φέρει ο νεαρός γκολκίπερ της Σεβίλλης, Νταβίντ Σόρια, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Παρόλα αυτά, η χαρά της Αθλέτικ κράτησε μόλις 2 λεπτά, αφού στο 59' ο Κεβίν Γκαμεϊρό έφερε το ματς στα ίσα.

Οι Σεβιγιάνοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ ώστε να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ερερίν δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του. Στα μέσα του δευτέρου μέρους ο Βαλβέρδε είδε τον Αντούριθ να αποχωρεί τραυματίας, δυσκολεύοντας το έργο του. Παρά την απώλεια, ο Βάσκος τεχνικός τα έπαιξε όλα για όλα και τελικά δικαιώθηκε, αφού στο 80ό λεπτό ο Ραούλ Γκαρθία έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Ο Ιτουράσπε θα μπορούσε να μετατραπεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι κι όχι στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Ερερίν. Ούτε τα επιπρόσθετα 30 λεπτά έβγαλαν νικητή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να καταλήξει στα πέναλτι. Εκεί, ο νεαρός Σόρια μπλόκαρε το πέναλτι του Μπενιάτ, ο Γκαμεϊρό ευστόχησε στο τελευταίο και χάρισε την πρόκριση στους Σεβιγιάνους!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Σεβίλλη: Σόρια, Μαριάνο (100' Κόκε), Ραμί, Κολοντζιεϊτσάκ, Εσκουδέρο, Κριχόβιακ, Ενζονζί, Βιτόλο, Κρον Ντέλι (51' Κονοπλιάνκα), Ιμπόρα (67' Κριστόφορο), Γκαμεϊρό.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιάγο Ερερίν, Ντε Μάρκος, Μποβέδα (60' Ιτουράσπε), Ετσέιτα, Μπαλενθιάγκα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα, Λέκουε (54' Μουνιαΐν), Ραούλ Γκαρθία, Αντούριθ (70' Βιγκέρα).

Σπάρτα Πράγας - Βιγιαρεάλ 2-4

Επική ανατροπή και πρόκριση για Λίβερπουλ, στα πέναλτι η Σεβίλλη

Το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία ήταν από μόνο του ικανό να στείλει τη Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Europa League, ωστόσο δεν την εμπόδισε να περάσει σαν... σίφουνας από την Πράγα, επικρατώντας της Σπάρτα με 4-2. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπακαμπού, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Μπίτσικ, πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, Καστεγέχο και Σοριάνο έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στα "κίτρινα υποβρύχια" που με την έναρξη του δεύτερου μέρους "έγραψαν" το 0-4 με σκόρερ ξανά τον Μπακαμπού.

Το μόνο που κατάφερε η Σπάρτα ήταν να μειώσει σε 2-4 στο 65' και το 71' με γκολ των Ντότσκαλ και Κρέιτσι αντίστοιχα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Σπάρτα Πράγας: Μπίτσικ, Κονατέ, Μάρετσεκ, Κόβατς, Φρίντεκ, Ματεγιόφσκι, Ντότσκαλ, Φατάι, Κρέιτσι, Λάφατα, Γιούλις.

Βιγιαρεάλ: Αρεολά, Γκασπάρ (57' Κόστα), Μπελί, Βίκτορ Ρουίθ, Ρουκάβινα, Τριγκέρος (61' Ντος Σάντος), Μπρούνο Σοριάνο, Σουάρεθ (66' Μπαπτιστάο), Καστιγέχο, Μακαμπού, Σολδάδο.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπράγκα 4-0

Επική ανατροπή και πρόκριση για Λίβερπουλ, στα πέναλτι η Σεβίλλη

Η Σαχτάρ είχε εύκολο έργο απέναντι στην αγνώριστη Μπράγκα, την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. Οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάριο Σρνα στο 25ο λεπτό, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Ρικάρντο Φερέιρα έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού με το "καλησπέρα" και συγκεκριμένα στο 49' ο Βίκτορ Κοβαλένκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, προτού ο Ρικάρντο Φερέιρα, στο εφιαλτικότερο βράδυ της καριέρας του, στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ:Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Όρντετς, Ισμαΐλι, Μαλίσεφ, Στεπανένκο, Κοβαλένκο (86' Μπερνάρντ), Μάρλος (77' Εντουάρντο), Τάισον (78' Ντεντίνιο), Φερέιρα.

Μπράγκα: Ματέους, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Ρ. Φερέιρα, Μπολί (78' Πίντο), Τζάβαν, Λουίζ Κάρλος (78' Μάουρο), Βούκσεβιτς, Ζόσουε, Ράφα Σίλβα, Χασάν, Εντουάρντο (57' Στοϊλίκοβιτς).

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

22:05 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπράγκα 4-0

(25' πεν. Σρνα, 42', 74' αυτ. Ρ. Φερέιρα, 49' Κοβαλένκο)

22:05 Σπάρτα Πράγας - Βιγιαρεάλ 2-4

(65' Ντότσκαλ, 71' Κρέιτσι - 5', 49' Μπακαμπού, 43' Καστεγέχο, 45+1' Σοριάνο)

22:05 Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 (5-4 πεν.)

(59' Γκαμεϊρό - 57' Αντούριθ, 80' Ραούλ Γκαρθία)

22:05 Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ 4-3

(48' Οριζί, 66' Κουτίνιο,78' Σακό, 91' Λόβρεν - 5' Μχιταριάν, 9' Ομπαμεγιανγκ, 57' Ρόις)

Το live των αναμετρήσεων

21:17
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε τις ρεβάνς για τα προημιτελικά του Europa League.
21:19
Τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων:

Ντόρτμουντ - Λίβερπουλ 1-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σεβίλλη 1-2
Βιγιαρεάλ - Σπάρτα Πράγας 2-1
Μπράγκα - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2

21:19
Οι συνθέσεις στο Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπράγκα:

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Όρντετς, Ισμαΐλι, Μαλίσεφ, Στεπανένκο, Κοβαλένκο, Μάρλος, Τάισον, Φερέιρα.
Μπράγκα: Ματέους, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Ρ. Φερέιρα, Μπολί, Τζάβαν, Λουίζ Κάρλος, Βούκσεβιτς, Ζόσουε, Ράφα Σίλβα, Χασάν, Εντουάρντο.
21:20
Οι συνθέσεις στο Σπάρτα Πράγας - Βιγιαρεάλ:

Σπάρτα Πράγας: Μπίτσικ, Κονατέ, Μάρετσεκ, Κόβατς, Φρίντεκ, Ματεγιόφσκι, Ντότσκαλ, Φατάι, Κρέιτσι, Λάφατα, Γιούλις.
Βιγιαρεάλ: Αρεολά, Γκασπάρ, Μπελί, Βίκτορ Ρουίθ, Ρουκάβινα, Τριγκέρος, Μπρούνο Σοριάνο, Σουάρεθ, Καστιγέχο, Μακαμπού, Σολδάδο.
21:20
Οι συνθέσεις στο Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο:

Σεβίλλη: Σορία, Μαριάνο, Ραμί, Κολοντζιεϊτσάκ, Εσκουδέρο, Κριχόβιακ, Ενζονζί, Βιτόλο, Κρον Ντέλι, Ιμπόρα, Γκαμεϊρό.
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιάγο Ερερίν, Ντε Μάρκος, Μποβέδα, Ετσέιτα, Μπαλενθιάγκα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα, Λεκουέ, Ραούλ Γκαρθία, Αντούριθ.
21:21
Οι συνθέσεις στο Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Μορένο, Τσαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Οριζί.
Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Κάστρο, Μχιταριάν, Καγκάβα, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ.
21:22
Οι Σαχτάρ και Σεβίλλη έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ύστερα από την εκτός έδρας 2-1 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα σε Μπράγκα και Αθλέτικ αντίστοιχα.
21:23
Αντίθετα, η Βιγιαρεάλ έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 2-1 στο "Μαδριγάλ", ενώ "ανοιχτό" είναι το ζευγάρι Λίβερπουλ - Ντόρμουντ, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.
21:26
Οι φίλοι της Ντόρτμουντ βρίσκονται ήδη στις εξέδρες του "Άνφιλντ".
21:28
Προηγουμένως είχαν δημιουργήσει μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στους δρόμους του Λίβερπουλ, τραγουδώντας μαζί με τους φίλους των "κόκκινων" το "You'll never walk alone".
21:39
Και ο Κλοπ έβγαζε selfies με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ...
21:40
Πάντα με χαμόγελο...
21:43
Και ένα ενδιαφέρον στατιστικό: Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από γερμανική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. 
21:51
Στο "Άνφιλντ" λίγο πριν τη σέντρα
21:52
Σε περίπου 15 λεπτά θα έχουμε σέντρα στις αποψινές αναμετρήσεις.
22:01
Οι παίκτες των ομάδων βρίσκονται στη φυσούνα.
22:02
Υπέροχη ατμόσφαιρα στο "Άνφιλντ" με τους φίλους των δύο ομάδων να τραγουδούν μαζί το "You'll never walk alone".
22:03
O ύμνος του Europa League ακούγεται στα τέσσερα γήπεδα.
22:04
Οι καθιερωμένες χειραψίες λίγο πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.
22:06
Ενός λεπτού σιγή στο "Άνφιλντ" με αφορμή τη συμπλήρωση 27 ετών (15/04/1989) από την τραγωδία του Χίλσμπορο.
22:07

1'

Έναρξη των αναμετρήσεων.
22:10

5'

ΓΚΟΛ η Βιγιαρεάλ! Ο Μπακαμπού βρέθηκε απέναντι στον Μπίτσικ, πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1 για τα "κίτρινα υποβρύχια"!
22:11

5'

ΓΚΟΛ για την Ντόρτμουντ! Ο Μινιολέ απέκρουσε το κοντινό σουτ του Ομπαμεγιάνγκ, αλλά ο Μχιταριάν πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για τους Βεστφαλούς!
22:14
To 0-1 της Βιγιαρεάλ:
22:15
To 0-1 της Ντόρτμουντ:
22:15

9'

ΓΚΟΛ! 0-2 η Ντόρτμουντ! Ο Ομπαμεγιάνγκ μπήκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε υπέροχα τον Μινιολέ κι έδωσε "ξεκάθαρο" προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του!
22:21
To 0-2 της Ντόρτμουντ:
22:25

19'

Καλή στιγμή για τη Λίβερπουλ! Σουτ στην κίνηση του Μορένο, πάνω από την εστία του Βάιντελφελερ!
22:25
Πιέζουν οι "κόκκινοι" για τη μείωση του σκορ.
22:27
Συμπληρώσαμε 20' στις αναμετρήσεις. Με τα -μέχρι στιγμής- αποτελέσματα οι ομάδες που προκρίνονται στα ημιτελικά είναι οι:
-Ντόρτμουντ
-Σεβίλλη
-Σαχτάρ
-Βιγιαρεάλ
22:28

24'

ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Σαχτάρ! Ο Ματέους ανέτρεψε τον Κοβαλένκο μέσα στην μεγάλη περιοχή.
22:30

25'

ΓΚΟΛ για τη Σαχτάρ! Ο Σρνα ευστοχεί και κάνει το 1-0 για τους Ουκρανούς!
22:33
To 1-0 της Σαχτάρ:
22:35

28'

ΔΟΚΑΡΙ για τη Σαχτάρ! Ο Φακούντο Φερέιρα πλάσαρε εξαιρετικά τον Ματέους, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς κατέληξε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.
22:37
Δείτε σε VIDEO το ενός λεπτού σιγή στο "Άνφιλντ" για τα θύματα του Χίλσμπορο.
22:39

32'

Τεράστια ευκαιρία για την Ντόρτμουντ! Ο Πίστσεκ έκανε το γύρισμα, αλλά η παρεμβολή του Μινιολέ δεν έδωσε την ευκαιρία στον Ομπαμεγιάνγκ να πλασάρει προ κενής εστίας.
22:45

40'

Μεγάλη ευκαιρία για την Σπάρτα Πράγας! Ο Κονατέ γύρισε στον Ντότσκαλ, αλλά το πλασέ του δεύτερου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αρεολά!
22:47

42'

ΓΚΟΛ για τη Σαχτάρ! Αυτογκόλ από τον Ρικάρντο Φερέιρα.
22:48

43'

ΓΚΟΛ για τη Βιγιαρεάλ! Σουτ του Καστεγέχο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και 0-2 τα "κίτρινα υποβρύχια"!
22:51

45 +1' 

ΓΚΟΛ! 3-0 η Βιγιαρεάλ με κεφαλιά του Μπρούνο Σοριάνο!
22:53

45' 

Τέλος ημιχρόνου σ' όλες τις αναμετρήσεις.
22:55
To 0-2 της Βιγιαρεάλ:
22:56
Το 0-3 της Βιγιαρεάλ:
22:58
To 2-0 της Σαχτάρ:
23:03
Με βάση τα αποτελέσματα του πρώτου ημιχρόνου, οι τέσσερις ομάδες που περνάνε στα ημιτελικά του Europa League είναι οι:
-Ντόρτμουντ
-Σεβίλλη
-Σαχτάρ
-Βιγιαρεάλ
23:07
Όλα έτοιμα για να αρχίσει το δεύτερο μέρος στις αναμετρήσεις.
23:08

46'

Έναρξη του δευτέρου μέρους.
23:10

49'

ΓΚΟΛ για τη Σαχτάρ! Ο Κοβαλένκο διαμορφώνει το 3-0!
23:10

50'

ΓΚΟΛ για τη Βιγιαρεάλ! Ο Μπακαμπού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0!
23:11

48'

ΓΚΟΛ για τη Λίβερπουλ! Ο Οριζί νίκησε σε τετ α τετ τον Βάιντενφελερ και μείωσε σε 2-1 για τους "κόκκινους"!
23:11
"Βροχή" τα γκολ!
23:15
To 3-0 της Σαχτάρ:
23:16
To 1-2 της Λίβερπουλ:
23:17
To 0-4 της Βιγιαρεάλ:
23:17

57'

ΓΚΟΛ για την Μπιλμπάο! Ο Αντούριθ επιχείρησε το συρτό σουτ, ο Σόρια δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του!
23:20

57'

ΓΚΟΛ για την Ντόρτμουντ! Ο Ρόις με όμορφο πλασέ από πλάγια θέση κάνει το 3-1!
23:20

59'

ΓΚΟΛ για τη Σεβίλλη! Ο Γκαμεϊρό "απαντάει" άμεσα για τους γηπεδούχους!
23:26
To 0-1 της Αθλέτικ:
23:26

65'

ΓΚΟΛ για την Σπάρτα! Ο Ντότσκαλ βάζει το γκολ της τιμής για τους Τσέχους. Ωραίο συρτό σουτ.
23:28
To 1-3 της Ντόρτμουντ:
23:29

66'

ΓΚΟΛ για τη Λίβερπουλ! Ωραία συνεργασία του Μίλνερ με τον Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο σουτ!
23:30
To 1-1 της Σεβίλλης:
23:31
To 1-4 της Σπάρτα:
23:32
Το 2-3 της Λίβερπουλ:
23:33

71'

ΓΚΟΛ για την Σπάρτα! Ο Κρέιτσι εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών της Βιγιαρεάλ και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-4!
23:34

74'

ΓΚΟΛ! 4-0 η Σαχτάρ με δεύτερο αυτογκόλ του Φερέιρα!
23:36
To 2-4 της Σπάρτα:
23:37
To 4-0 της Σαχτάρ:
23:38
Πιέζει η Λίβερπουλ για το τρίτο γκολ!
23:40

78'

ΓΚΟΛ για τη Λίβερπουλ! Ο Κουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ' όλους κι ο Σακό με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα!
23:41

80'

ΓΚΟΛ για την Μπιλμπάο! Ο Μπενιάτ σέντραρε από αριστερά, ο Ραούλ Γκαρθία έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του!
23:43
Μ' αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πηγαίνουν παράταση.
23:43
Συγκλονιστικά τα τελευταία λεπτά σε "Άνφιλντ" και "Σάντσεθ Πιθχουάν"!
23:49
Σε περίπου ένα λεπτό μπαίνουμε στις καθυστερήσεις στις τέσσερις αναμετρήσεις.
23:51
Η Λίβερπουλ κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά δεν μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Βάιντενφελερ.
23:52
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".
23:52
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει το μομέντουμ και πιέζει για τρίτο γκολ.
23:53
Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις στο "Άνφιλντ".
23:53

91'

ΓΚΟΛ για τη Λίβερπουλ! Επική ανατροπή για τους "κόκκινους" με κεφαλιά του Λόβρεν, ύστερα από σέντρα του Μίλνερ!
23:55
Παράταση στο "Σάντσεθ Πιθχουάν"!
23:56
Τελικά αποτελέσματα: 

Σαχτάρ - Μπράγκα 4-0
Σπάρτα Πράγας - Βιγιαρεάλ 2-4
23:56
Τριάντα δευτερόλεπτα για τη συμπλήρωση των τεσσάρων λεπτών στο "Άνφιλντ". Φάουλ σε καλή θέση για την Ντόρτμουντ.
23:57

95'

Τέλος του αγώνα! Η Λίβερπουλ με μία απίθανη ανατροπή παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League!
00:00
Όλα έτοιμα για να αρχίσει η παράταση στο Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο.
00:01

91' 

Έναρξη της παράτασης.
00:06
Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση -μέχρι στιγμής- η παράταση.
00:06
Αυτό είναι το γκολ που χάρισε την επική πρόκριση στη Λίβερπουλ:
00:07
To γκολ του Ραούλ Γκαρθία που έστειλε το Σεβίλλη - Αθλέτικ στην παράταση:
00:08

97'

Απίθανη χαμένη ευκαιρία για την Μπιλμπάο! Ο Σουσαέτα βρέθηκε απέναντι στον Σόρια, πλάσαρε εξαιρετικά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ!
00:11

100'

ΔΟΚΑΡΙ για τη Σεβίλλη! Ο Κονοπλιάνκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Ιτουράσπε πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακά του, Ερερίν! Στη συνέχεια της φάσης ο Σαν Χοσέ έδιωξε πάνω στη γραμμή το ανάποδο ψαλίδι του Κόκε.
00:16
Σκληρό μαρκάρισμα του Μουνιαΐν που έχει ήδη κίτρινη κάρτα.
00:16
Σκληρό μαρκάρισμα του Μουνιαΐν που έχει ήδη κίτρινη κάρτα.
00:17
Τη γλίτωσε ο Ισπανός επιθετικός.
00:18

105 +1'

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονοπλιάνκα, απέκρουσε ο Ερερίν με δυσκολία!
00:18

105 +1'

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.
00:20

106' 

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
00:25
Χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία προς τον παρόν στο δεύτερο ημίχρονο.
00:30

115'

Σουτ του Βιγκέρα, μπλόκαρε ο Σόρια.
00:34
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.
00:35

120'

Σέντρα-σουτ του Ραούλ Γκαρθία, η μπάλα στην αγκαλιά του Σόρια.
00:35

120'

Τέλος της ημίωρης παράτασης. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.
00:39
Μπροστά από τους φανατικούς φίλους της Σεβίλλης θα εκτελεστούν τα πέναλτι.
00:40
Αποθέωση για τον νεαρό Σόρια από τους φιλάθλους της Σεβίλλης.
00:40
Ο Ραούλ Γκαρθία εκτελεί το πρώτο πέναλτι.
00:40
0-1 Εύστοχος ο Γκαρθία.
00:41
Ο Κόκε εκτελεί για τη Σεβίλλη.
00:41
1-1 Εύστοχος ο Κόκε.
00:42
1-2 Εύστοχος ο Βιγκέρα.
00:43
2-2 Εύστοχος ο Κριχόβιακ.
00:43
Η σειρά του Σαν Χοσέ.
00:44
2-3 Εύστοχος κι ο Σαν Χοσέ.
00:44
Ο Κονοπλιάνκα πάνω στην μπάλα.
00:45
3-3 Εύστοχος ο Κονοπλιάνκα.
00:45
3-3 Μπλόκαρε ο Σόρια το πέναλτι του Μπενιάτ!
00:46
4-3 Εύστοχος ο Ενζονζί!
00:47
4-4 Εύστοχος ο Σουσαέτα.
00:47
Η πρόκριση για τη Σεβίλλη βρίσκεται στα πόδια του Γκαμεϊρό.
00:48
5-4 Εύστοχος ο Γκαμεϊρό!
00:48
Η Σεβίλλη είναι στα ημιτελικά με 5-4 στα πέναλτι!
00:49
Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε! Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK