Κοκού: "Στην Αθήνα θα κριθεί η πρόκριση"

Οριακό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Φιλίπ Κοκού, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Κοκού: "Στην Αθήνα θα κριθεί η πρόκριση"

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν δήλωσε μετά το 1-1: " Περίμενα ότι θα κρατούσαμε τη νίκη, αποδείχθηκε όμως ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Την αλλαγή του Ντεπάι έπρεπε να την κάνω, το είχαμε κανονίσει πριναπό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τους παίκτες να τα εκμεταλλευτεί.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικός από εκείνον στη Μόσχα. Στο δεύτερο ημίχρονο το κέντρο δεν ήξερε που να τρέξει και τι να κάνει, σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα που έκανε αυτό που έπρεπε.

Η πρώτη θέση ανήκει στην Ντιναμό. Ο πλέον κρίσιμος για μας αγώνας είναι στην Αθήνα, εκεί πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα 90 λεπτά. Πρέπει όμως οι παίκτες να καταλάβουν τα λάθη τους. Έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε στην Αθήνα. Ο κόσμος δίνει δύναμη στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά την ισοπαλία έχουμε ένα νέο κίνητρο να δείξουμε τις δυνατότητές μας εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι καλή. Αν έχεις όλους τους παίκτες έτοιμους, πάντα είσαι πιο δυνατός. Θα φανεί σε δύο εβδομάδες πόσο πιο δυνατός είναι με Μέντες και Μπεργκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK