Κοκού: "Τους φώναξα και ξύπνησαν"

Ήξερε τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και δεν επηρεάστηκε από το 2-1 του Παναθηναϊκού ο Φιλίπ Κοκού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αντίδραση της Αϊντχόφεν στο δεύτερο ημίχρονο.

Κοκού: "Τους φώναξα και ξύπνησαν"

Αναλυτικά μίλησε:

Για το τι ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση: "Ήταν ένα κομμάτι του χαρακτήρα μας. Ήμασταν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά. Συνεχίζαμε να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι και κρατήσαμε την πίστη και την υπομονή και γι' αυτό καταφέραμε να νικήσουμε".

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τακτικά ή από άποψη σωματικών δυνάμεων: "Η τακτική είναι πάντα μία σημαντική λεπτομέρεια. Σωματικά είμαστε πολύ δυνατή και καλή ομάδα".

Για το ποιο είναι πιο δύσκολο, να είσαι προπονητής ή ποδοσφαιριστής: "Πάντα είναι ευκολότερο να είσαι παίκτης διότι μπορείς να επηρεάσεις και τον αγώνα. Σαν προπονητής είναι πιο δύσκολο. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο πράγμα που υπάρχει".

Για το αν στο ημίχρονο φώναξε στους παίκτες: "Μείναμε δύο φορές πίσω κι έπρεπε να ξυπνήσουν λίγο οι παίκτες και να πάρουν μπρος στο δεύτερο ημίχρονο. Τους είπα ότι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό και τα άκουσαν. Παρόλο που μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ, είχαμε υπομονή. Είδαμε το αποτέλεσμα και τελικά μπορέσαμε να κερδίσουμε".

Για τη διάταξη στη μεσαία γραμμή και αν ήταν καλή: "Ήταν πάρα πολύ καλή. Στην αρχή ψαχνόμασταν λίγο, αλλά μετά βγήκε στο γήπεδο το αποτέλεσμα που θέλαμε και παίζαμε καλά. Η PSV θέλει να ευχαριστήσει τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK