Πως κατεβαίνει ο Ολυμπιακός με ΑΠΟΕΛ

Ο Μπέντο έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα και αναμένεται να παραταχθεί με Σεμπά, Φορτούνη, Μάριν και Ιντέγιε για να «ξεκλειδώσει» την καλοστημένη άμυνα της κυπριακής ομάδας.

Πως κατεβαίνει ο Ολυμπιακός με ΑΠΟΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πήγε από ‘δω, το πήγε από ‘κει και τελικά ο Πάουλο Μπέντο κατέληξε ότι θα πρέπει να αφήσει πίσω το 4-4-2 της Λάρισας και να πάει στα σίγουρα και τα συνηθισμένα.

4-2-3-1 λοιπόν για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (29/9, 22.05) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ κι ας πάμε να δούμε μία-μία τις επιλογές του κόουτς από… μπροστά προς τα πίσω, γιατί εκεί παρουσιάζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Μπέντο καταλήγει στην επιθετική τετράδα των Σεμπά, Φορτούνη, Μάριν και Ιντέγιε για να «χτυπήσουν» το τοίχος που στήνουν οι Κύπριοι στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ελιουνούσι κουβαλάει ένα πρόβλημα τραυματισμού από την Λάρισα και θα παίξει, αν και εφόσον βελτιωθεί θεαματικά η κατάστασή του. Ότι μπορεί να αγωνιστεί, αυτό είναι δεδομένο. Απλώς δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας όπως οι υπόλοιποι και για αυτό το λόγο αναμένεται να κάτσει στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος στα χαφ θα πάει με τους πιο έμπειρους. Οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα… σκεπάσουν την «κουλούρα» του γηπέδου, με τον Αντρέ Μαρτίνς να μην βρίσκεται σε καμία δοκιμή μαζί με τον Σέρβο ως αντι-Καμπιάσο.

Στην τετράδα της άμυνας οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια (σ.σ. θα παίξει με ένεση) θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι. Όπως δεδομένος είναι και ο Λεάλι σε αυτό το ροτέισον που κάνει ο Μπέντο στον «άσο», με τον Ιταλό σε Ευρώπη – Κύπελλο και τον Καπίνο στο πρωτάθλημα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK