"Τα δώσαμε όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ"

Ντόντο και Μέζα μίλησαν για την επόμενη μέρα στην Γκαμπάλα μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στον Δικέφαλο.

"Τα δώσαμε όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Στις τάξεις της Γκαμπάλα μπορεί η ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ να μην θεωρείται αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη, όπως δήλωσαν Ντόντο και Μέζα, η αζέρικη ομάδα θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

"Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου" σημείωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες της Γκαμπάλα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν συνέβη. Δεν μπορείς να φέρεις τα πάντα όπως θέλεις στο ποδόσφαιρο. Η Γκαμπάλα έπαιξε για τη νίκη, προσπάθησε να σκοράρει, όλοι οι παίκτες τα δώσαμε όλα".

Για τη συνεργασία με τον Περέιρα σχολίασε: "Είναι πραγματικά καλός παίκτης. Έχει μόλις δύο εβδομάδες στην ομάδα και αρχίζει τώρα να μπαίνει στο κλίμα. Και στο παιχνίδι, αφού μπήκε, μετά από λίγο άρχισε να δείχνει σε κάποιες κινήσεις την ποιότητά του".

Για το αν μπορεί η Γκαμπάλα να επαναλάβει μία ανάλογη επιτυχία όπως αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό επεσήμανε: "Ένα παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ, πέρασε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, να φέρουμε μία ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία".

Μέζα: "Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας"

Ο μέσος της Γκαμπάλα, Νταβίντ Μέζα, από την πλευρά του δήλωσε: " Αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Όμως, δεν εκμεταλλευτήκαμε καμία από αυτές για να πάρουμε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ.

Ο ένας βαθμός δεν μας δίνει πλεονέκτημα. Ωστόσο, είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου στο ντεμπούτο μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK