Χεϊντάροφ: "Έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τι δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Καμπάλα, Τάλε Χεϊντάτοφ, για τον αγώνα για την εικόνα της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας του και του ΠΑΟΚ.

Χεϊντάροφ: "Έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ"

Ο πρόεδρος της Καμπάλα, Τάλε Χεϊντάροφ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα στα δεδομένα του ομίλου.

"Η ομάδα μας έδωσε μια σκληρή μάχη και την κέρδισε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τον βαθμό" είπε αρχικά.

Για τον ΠΑΟΚ: "Έπαιξαν πολύ καλά σήμερα. Έχουν καλούς και γρήγορους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, έδειξαν διάθεση και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες για πρόκριση".

Για τον όμιλο: "Η Ντόρτμουντ είναι ξεκάθαρα το φαβορί, η Κρασνοντάρ είναι δυνατή ομάδα αλλά πάμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς".

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ