Χωρίς Χουσεΐνοφ η Καμπάλα

Ποια αναμένεται να είναι η ενδεκάδα της Καμπάλα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Απών ο Χουσεΐνοφ που έχει προφυλακιστεί για τρεις μήνες. Τι δήλωσαν Γκρίγκορτσουκ και Ντόντο.

Χωρίς Χουσεΐνοφ η Καμπάλα

Χωρίς τον Γιαβίντ Χουσεΐνοφ θα παραταχθεί η Καμπάλα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική του Europa League. Ο αρχηγός των Αζέρων έχει κριθεί προφυλακιστέος, ως ηθικός αυτουργός για το γνωστό περιστατικό της δολοφονίας δημοσιογράφου.

Η ποινή ξεκίνησε από τον Αύγουστο, επομένως θα απουσιάσει από το αυριανό (17/09) παιχνίδι. Κατά τα άλλα, ένα ακόμη πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Ράφαελ, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Η Καμπάλα λοιπόν αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον "Δικέφαλο" με την εξής ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1:

Μπεζοτόσνι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Στάνκοβιτς, Βερνιντούμπ, στο δεξί άκρο ο Ντασντεμίροφ και στο αριστερό ο Μπασόφ. Στο χώρο του κέντρου οιΤζαμάλοφ (ίσως Γκεοργκέσκου), Σαντίκοφ και δεκάρι ο Γκάι. Στην επίθεση η τριάδα θα αποτελείται από τους Ζενγιόφ δεξιά, Ντοντό στην κορυφή και Αντόνοφ αριστερά.

Γκρίγκορτσουκ: "Θα παίξουμε με δύσκολη ομάδα"

Ο προπονητής της Καμπάλα, Ρόμα Γκρίγκορτσουκ, δήλωσε πως η ομάδα του θα έχει κίνητρο.

"Θα παίξουμε εναντίον μιας δύσκολης ομάδας. Ωστόσο το βασικό είναι να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξουμε", είπε αρχικά ενώ συνέχισε:

"Έχουμε ένα πρόβλημα. Ο κεντρικός αμυντικός μας Rafael Santos δεν θα αγωνιστεί. Έχω σκεφτεί ήδη για τον αντικαταστάτη του. Όλη η ομάδα μου θα έχει κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Ο επιθετικός της Καμπάλα, Ντόντο δήλωσε από την πλευρά του:

"Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και τον αφήσαμε εκτός. Ελπίζω ότι και αύριο θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι.

Γνωρίζω πως θα προσπαθήσουν να με σταματήσουν αλλά είμαι προετοιμασμένος για τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK