Στο Europa League η Σαμπντόρια

Η UEFA επιβεβαίωσε ότι η Σαμπντόρια και όχι η Ίντερ θα είναι η ομάδα που θα πάρει τη θέση της Τζένοα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατ' επέκταση θα λάβει μέρος στο Europa League της σεζόν 2015-16.

Στο Europa League η Σαμπντόρια

Η συμμετοχή της Σαμπντόρια είχε τεθεί εν αμφιβόλω λόγω της συμμετοχής του πρώην παίκτη της Στέφανο Γκουμπέρτι σε υπόθεση στημένων αγώνων το 2012.

Τελικά, μετά από έρευνα που διενήργησε η UEFA, αποφασίστηκε η συμμετοχή του συλλόγου της Γένοβας στην προκριματική φάση του Europa League.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Γνωρίζαμε ότι αυτό είναι το σωστό και πως η UEFA θα το επιβεβαιώσει. Δώσαμε τη δέουσα προσοχή στην υπόθεση και ήμασταν σίγουροι για τη δικαίωσή μας", είπε ο δικηγόρος της Σαμπντόρια Αντόνιο Ρομέι στην ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com".

Ο πρόεδρος Μάσιμο Φερέρο, από την πλευρά του, είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και ειδικά τους νομικούς. Είμαι χαρούμενος για τους υπέροχους οπαδούς μας.

Θα προτιμούσα η συμμετοχή μας να είχε εξασφαλιστεί στους αγωνιστικούς χώρους, εντούτοις πάντα πίστευα στη σοβαρότητα της UEFA και της ιταλικής ομοσπονδίας. Θα εκπροσωπήσουμε την Γένοα, την Λιγουρία και την Ιταλία με ευγενή άμιλλα και πάθος".

Διαβάστε ακόμη:

Οριστικά εκτός Ευρώπης η Τζένοα

News 24/7

24MEDIA NETWORK