"Γυαλιά καρφιά" στην παραλία από οπαδούς της Σάλκε

Υλικές ζημιές σε παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης προκάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης μικρή ομάδα οπαδών της Σάλκε, που κατευθυνόταν προς το Λευκό Πύργο, σημείο συγκέντρωσης του γερμανικού συλλόγου προκειμένου να αναχωρήσουν οργανωμένα και με λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

"Γυαλιά καρφιά" στην παραλία από οπαδούς της Σάλκε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες έσπασαν πτυσσόμενη τζαμαρία στο αίθριο αλυσίδας καφέ, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός θαμώνα του καταστήματος. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν προς το Λευκό Πύργο. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκε σύλληψη.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι, άνδρας που βρισκόταν με παρέα οπαδών της Σάλκε στην πλατεία Αριστοτέλους προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προκλητική συμπεριφορά κι όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί για να τον ελέγξουν τούς δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο έγγραφο μαζί του. Ακολούθως, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατόπιν εξακρίβωσης στοιχείων αφέθηκε ελεύθερος. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για νεαρό υπήκοο της πΓΔΜ.

Στις κερκίδες της Τούμπας αναμένονται το βράδυ περί τους 1.500 φίλους των "βασιλικών μπλε" που θα πάρουν θέση στη Θύρα 8 του γηπέδου για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας τους με το "Δικέφαλο του Βορρά" για την πρώτη φάση των νοκ-άουτ του Europa League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK