Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 3-0

Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε τη Βιγιαρεάλ και με το εμφατικό 3-0 στο κολασμένο "Άνφιλντ" θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Europa League. Ευρωπαϊκός τελικός μετά το 2007 για την αγγλική ομάδα, η οποία στη Βασιλεία θ' αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη με έπαθλο τη θέση στους ομίλους του Champions League.

Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 3-0
Λίβερπουλ Φιρμίνο Στάριτζ

Η εικόνα του αγώνα

Η Βιγιαρεάλ είναι μια... μικρή Ατλέτικο. Ένα συμπαγές σύνολο που ξέρει ν' αμύνεται αποτελεσματικά και να μην δέχεται φάσεις. Στο "Άνφιλντ" ωστόσο δεν άντεξε και λύγισε.

Η ισορροπία που επήλθε στο ζευγάρωμα με το αυτογκόλ του Σοριάνο στο 7' λειτούργησε υπέρ της Λίβερπουλ, η οποία με τον επανακάμψαντα Τσαν στον άξονα είχε εξασφαλισμένη ποιότητα στην κυκλοφορία. Με αυτόν δίπλα του ο Μίλνερ έπαιζε με μεγαλύτερη σιγουριά και έκανε πάσες όπως η κάθετη στον Λαλάνα στο 13', έστω κι αν το τελείωμα του τελευταίου δεν ήταν ιδανικό.

Η Βιγιαρεάλ αναχαίτιζε τις "κόκκινες" επιθέσεις, αλλά μπάλα δεν κρατούσε και αυτό ήταν σοβαρό πρόβλημα, το οποίο είχε αντίκτυπο πάνω στους εκνευρισμένους Σουάρεθ και Σολδάδο. Και ταυτόχρονα κόστισε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Διότι η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, συνεχίζοντας τις κατά κύματα επιθέσεις, κατάφερε να βρει τις ευκαιρίες που έψαχνε στο πρώτο.

Στο 50' ο Μίλνερ σημάδεψε τον Αρεολά από θέση βολής, όχι όμως και ο (καλυπτόμενος) Στάριτζ στο 63', ο οποίος με τη βοήθεια του δοκαριού διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων. Ο Μαρθελίνο προσπάθησε με τις αλλαγές του να διορθώσει τις ανορθογραφίες ψάχνοντας για το ένα γκολ, αλλά η η δικαιολογημένη αποβολή του Βίκτορ Ρουίθ στο 71' έφερε τη Λίβερπουλ ακόμη πιο κοντά στον τελικό της Βασιλείας. Ένα ταξίδι που εξασφαλίστηκε χάρη στο 3-0 από τον Λαλάνα στο 81'. Το "κίτρινο υποβρύχιο" είχε πλέον βυθιστεί...

MVP

Από τα πόδια του Φιρμίνιο άρχισαν και τα τρία γκολ της Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός "μάγεψε" με τις ενέργειές του στο χορτάρι και λειτούργησε ιδανικά στο ρόλο του δημιουργού από τα άκρα, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τον Γασπάρ.

Αδύναμος κρίκος

Στα νεύρα του Ντένις Σουάρεθ αποτυπώθηκε όλη η αδυναμία της Βιγιαρεάλ ν' ανταποκριθεί στην πίεση του Άνφιλντ. Πολλά λάθη από εξαιρετικό Ισπανό, ο οποίος ούτε κράτησε μπάλα ούτε απείλησε.

Σχόλιο

Τη Λίβερπουλ δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. Ήταν γραφτό να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, αφού και η τύχη ήταν -πολλές φορές- με την ισχυρή της ιστορίας. Η Βιγιαρεάλ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, έτρεμε απ' όταν μπήκε στο γήπεδο και παρέδωσε το πνεύμα από το 7'. Τελευταίο εμπόδιο για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ αυτό της Σεβίλλης. Της ομάδας που ξέρει να κερδίζει τελικούς και τρόπαια. Που έχει κάνει δική της τη διοργάνωση. Μήπως όμως η Λίβερπουλ είναι ο μάστοράς της; Το σίγουρο είναι πως η μάχη της Βασιλειάς θα έχει πολλά να θυμόμαστε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Τουρέ, Μορένο, Τσαν, Λαλάνα, Μίλνερ, Κουτίνιο (82' Άλεν), Φιρμίνο (89' Μπεντέκε), Στάριτζ (92' Λούκας)

Βιγιαρεάλ (4-4-2): Αρεολά, Γασπάρ, Μουζάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε, Πίνα (60' Τριγκέρος), Σοριάνο, Ντο Σάντος (73' Μπονέρα), Σουάρεθ, Μπακαμπί, Σολδάδο (68' Αντριάν Λόπεθ)

Το LIVE του αγώνα

21:12
Καλησπέρα σας! Σε λιγότερο από μία ώρα έχουμε σέντρα στο "Anfield", με την Λίβερπουλ να αναμετράται με την Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Europa League, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Ισπανών την περασμένη Πέμπτη.
21:14
Το σκορ στο "Μαδριγάλ" διαμορφώθηκε με γκολ του Αντριάν Λόπεθ στις καθυστερήσεις και πλέον οι "κόκκινοι" καλούνται να εμπνευστούν από την πρόσφατη επική ανατροπή με 4-3 επί της Ντόρτμουντ στα προημιτελικά για να πάρουν εκείνο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa League.
21:15
Στον άλλο ημιτελικό που ξεκινάει την ίδια ώρα (22:05) η Σεβίλλη υποδέχεται στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" την Σαχτάρ και έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-2 που απέσπασε στην Ουκρανία πριν επτά βράδια.
21:17
Υπενθυμίζουμε πως Ρεάλ και Ατλέτικο συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού του Champions League και σε περίπτωση που Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ πάρουν απόψε τα εισιτήρια θα έχουμε δύο ισπανικούς εμφύλιους στους τελικούς των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
21:23
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν δημιουργήσει ήδη ενθουσιώδη ατμόσφαιρα έξω από το "Anfield" ενόψει της δεύτερης μάχης των "κόκκινων" με το "κίτρινο υποβρύχιο".
21:24
Σκηνές από Anfield Road... Ζεσταίνεται το κλίμα ενόψει της έναρξης της αναμέτρησης.
21:27
"Μεγάλο παιχνίδι. Πάμε reds", είναι το μήνυμα του τραυματία αρχηγού της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram.

Big game!! Let's go reds!!!

A photo posted by Jordan Henderson (@jhenderson) on

21:28
H σύνθεση της Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Τουρέ, Λόβρεν, Μορένο, Μίλνερ, Λαλάνα, Τζαν, Κοουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ
21:30
Στον πάγκο της Λίβερπουλ κάθονται οι: Γουόρντ, Μπεντεκέ, Λούκας, Άλεν, Σκρτελ, Άιμπ, Σμιθ
21:35
H σύνθεση της Βιγιαρεάλ: Αρεόλα, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα, Ντος Σάντος, Τόμας Πίνα, Μπρούνο Σοριάνο, Ντένις Σουάρεθ, Σολδάδο, Μπακαμπού
21:38
Στον πάγκο της ομάδας της Βιγιαρεάλ κάθονται οι: Ασένχο, Ρουκάβινα, Μπονέρα, Τρικέρος, Γκαρθία, Καστιγέχο, Αντριάν Λόπεθ
21:40
Εικόνες από τα αποδυτήρια της Λίβερπουλ.
21:41
Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έχουν φτάσει στο "Anfield. Έμεινε λιγότερο από μισή ώρα για την έναρξη του σπουδαίου αγώνα.
21:45
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι έτοιμοι να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη μέσα από τα συνθήματα και τα τραγούδια τους. Σε περίπτωση που προκριθεί η Λίβερπουλ δηλώνει ξανά "παρούσα" σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 9 χρόνια (κόντρα στη Μίλαν για το Champions League στο ΟΑΚΑ).
21:46
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν προθέρμανση αυτή την ώρα.
21:47
Οι φίλοι της Βιγιαρεάλ στην fan zone, περίπου δύο ώρες πριν την σέντρα.
21:49
Οι οπαδοί της Βιγιαρέαλ βλέπουν ξανά την ομάδα τους σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 2006 (τότε είχαν αποκλειστεί από την Άρσεναλ στο Champions League) και ονειρεύονται να δουν το "κίτρινο υποβρύχιο" για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό.
21:53
Χαμογέλαστος κατά την είσοδό του στο "Anfield" ο Γιούργκεν Κλοπ.
21:54
Το ίδιο και ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνο. Το φινάλε του ματς θα βρει πάντως μόνο έναν από τους δύο προπονητές χαμογελαστό.
21:56
Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την υποδοχή των φίλων της Λίβερπουλ στο πούλμαν της ομάδας κατά την άφιξή του στο "Anfield".
21:57

21:57

21:57

21:57

21:58
Οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ έχουν πάρει θέση στις εξέδρες του "Anfield".
21:59
Το "You'll Never Walk Alone" δονεί την ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να το τραγουδούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Απίστευτη ατμόσφαιρα.
22:01
Μωσαϊκό των οπαδών της Λίβερπουλ για τα "96" θύματα του Χίλσμπορο.
22:02
Ποδοσφαιρική μαγεία στο "Anfield"!
22:03

22:03
Όλα έτοιμα για τη σέντρα στον αγώνα!
22:04

22:05

Spine tingling stuff at Anfield #LFC #europaleague

A video posted by Ben Smith (@thebensmith) on

22:06
Άρχισε η αναμέτρηση.
22:08
Με ενθουσιασμό έχουν μπει στο ματς οι παίκτες του Κλοπ που προσπαθούν να μεταφέρουν το παιχνίδι στα καρέ της Βιγιαρεάλ.
22:10
Δείτε video τη στιγμή της άφιξης του πούλμαν της Λίβερπουλ στο "Anfield".
22:11

5':

Πρώτη ευκαιρία στο ματς από την Βιγιαρεάλ. Ο Γκασπάρ έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μινιολέ απέκρουσε.
22:12

5':

Νέα ευκαιρία για την Βιγιαρεάλ, με το σουτ του Ντος Σάντος να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22:18
Η Λίβερπουλ έχει ισοφαρίσει ήδη το σκορ του πρώτου αγώνα.
22:19

13':

Σπουδαία φάση για την Λίβερπουλ. Ο Λαλάνα έκανε το πλασέ στην κίνηση μετά από γέμισμα του Μίλνερ, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
22:21
Δείτε το γκολ με το οποίο η Λίβερπουλ προηγείται 1-0 της Βιγιαρεάλ!
22:25
H Λίβερπουλ "έπιασε από τον λαιμό" την Βιγιαρεάλ από το ξεκίνημα και στο πρώτο τέταρτο ήταν η απόλυτη κυρίαχος, έχοντας το γκολ και μία ακόμα κλασική ευκαιρία.
22:26
Η Βιγιαρεάλ είχε δύο καλές στιγμές μέσα σε ένα λεπτό (5') αλλά στη συνέχεια παρασύρθηκε από τον τρελό ρυθμό της Λίβερπουλ και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Προσπαθεί τώρα να ισορροπήσει και ενώ οδεύουμε στο πρώτο 20λεπτο.
22:26
Το γκολ της Λίβερπουλ έφερε... έκρηξη στο "Anfield" στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο.
22:26

22:27

22:27

22:28
Το πρέσινγκ της Λίβερπουλ δυσκολεύει αρκετά τους παίκτες της Βιγιαρεάλ. Ο ρυθμός έχει πέσει πάντως στα τελευταία λεπτά. Πράγμα φυσιολογικό καθώς ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 15λεπτο.
22:29
Εκτασιασμένος ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 1-0 της Λίβερπουλ στο 7ο λεπτό.
22:30
Πιέζει η Λίβερπουλ. Δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ έχει κερδίσει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.
22:33
Ένας γνώριμος της Λίβερπουλ στις εξέδρες του "Anfield": ο Ντιρκ Κάιτ.
22:34
Το τάκλιν του Λόβρεν που ενθουσίασε τον Κλοπ!
22:36

30':

Κίτρινη κάρτα στον Βίκτορ Ρουίθ.
22:36

31':

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λόβρεν, στην αγκαλιά του Αρεολά.
22:37
Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ έχουν αμφότερες από 1 σουτ στην αντίπαλη εστία.
22:39
Η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη στα 12 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της (9 νίκες - 3 ισοπαλίες) και σε αυτό το διάστημα έχει κρατήσει 7 φορές απαραβίαστη την εστία της.
22:40
Λόβρεν και Σολδάδο πρωταγωνιστούν σε "κοκκορομαχία", ο διαιτητής περιορίζεται σε συστάσεις.
22:41

35':

Πρώτη κίτρινη κάρτα για παίκτη της Λίβερπουλ, την βλέπει ο Κλάιν.
22:46

39':

Κίτρινη κάρτα στον Σολδάδο. Απόλυτα δικαιολογημένη, για σκληρό φάουλ από πίσω στον Κοουτίνιο.
22:49
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό. Πολύ γρήγορος ο ρυθμός στο ματς.
22:51

45':

Ευκαιρία της Βιγιαρεάλ στην τελευταία  φάση του ημιχρόνου. Ο Μπακαμπού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μινιολέ.
22:52
Τέλος ημιχρόνου: Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 1-0. Αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα και μετά το τέλος του 90λεπτου τότε οδηγούμαστε στην παράταση.
22:54
Υπενθυμίζουμε πως η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 7' με αυτογκόλ του Μπρούνο Σοριάνο στην πρώτη μεγάλη φάση της στα αντίπαλα καρέ. Ο Κλάιν έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και ο Αρεολά απέκρουσε ασθενώς, η μπάλα έφτασε στον Φιρμίνο που έκανε το γύρισμα από τα αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Στάριτζ να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή αλλά τον Μπρούνο Σοριάνο να την προωθεί άθελά του στα δίχτυα με το σώμα του.
22:55
Το tweet της Λίβερπουλ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου.
22:59
Στον έτερο ημιτελικό Σεβίλλη και Σαχτάρ είναι ισόπαλες 1-1 μετά τα πρώτα 45 λεπτά με τα γκολ των Γκαμεϊρό (9') και Εντουάρντο (44').
23:01
Επικές οι μονομαχίες μεταξύ Σολδάδο και Λόβρεν στο πρώτο ημίχρονο.
23:03
Η επιθετική τριπλέτα των Στάριτζ, Κοουτίνιο και Φιρμίνο πανηγυρίζει το 1-0 στο 7ο λεπτό.
23:07
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγή κάποια από τις δύο ομάδες.
23:10
Η στιγμή που ο Μπρούνο Σοριάνο στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Βιγιαρεάλ.
23:11
Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σεβίλλη πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, γράφοντας το 2-1. Σκόρερ για τους γηπεδούχους και πάλι ο Γκαμεϊρό.
23:12
Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη προηγείται 4-3 της Σαχτάρ στο συνολικό σκορ και στα δύο παιχνίδια. Η Σαχτάρ αν πετύχει ένα γκολ ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα.
23:13

49':

Καλή ευκαιρία για την Λίβερπουλ. Ο Μίλνερ ξεμαρκαρίστηκε ιδανικά και έκανε το ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Αρεολά.
23:14

52':

Μακρινό σουτ του Στάριτζ με το αριστερό, δεν προβληματίζει τον Αρεολά που μπλοκάρει σταθερά.
23:15
Η Λίβερπουλ έχει τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Κυκλοφορεί καλά τη μπάλα και ψάχνει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.
23:18

56':

Εκτέλεση φάουλ του Ντος Σάντος από τα δεξιά, ο Σολδάδο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μινιολέ. Απείλησε μέσα από στημένη φάση η Βιγιαρεάλ για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο.
23:20
"Αγχωμένος Γιούργκεν;", είναι το ερώτημα που τέθηκε στον προπονητή της Λίβερπουλ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Europa League στο Twitter.
23:21
Η Λίβερπουλ έχει την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο και είναι η ομάδα που απειλεί περισσότερο.
23:22

60':

Πρώτη αλλαγή για την Βιγιαρεάλ. Στη θέση του Πίνα περνάει ο Τριγκέρος.
23:24

62':

Σουτ του Στάριτζ με το δεξί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αναγκάζει τον Αρεολά να αποκρούσει σε κόρνερ.
23:27

63':

ΓΚΟΛ! Η Λίβερπουλ κάνει το 2-0 με τον Στάριτζ. Ο Φιρμίνο έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα, ο Άγγλος φορ βρέθηκε τετ α τετ με τον Αρεολά και εκείνος νίκησε τον Γάλλο γκολκίπερ (με τη βοήθεια του δοκαριού) για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους "κόκκινους" και να τους δώσει σκορ πρόκρισης.
23:28
Το tweet της Λίβερπουλ για το γκολ του Στάριτζ.
23:29
Δείτε σε video το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ, με τον Ντάνιελ Στάριτζ να κάνει το 2-0.
23:31

68':

Δεύτερη αλλαγή για την Βιγιαρεάλ. Ο Σολδάδο αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Αντριάν Λόπεθ, τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για την Βιγιαρεάλ στον πρώτο ημιτελικό, όταν είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις.
23:33

71':

Κόκκινη κάρτα για τον Βίκτορ Ρουίθ, ο οποίος πάτησε το πόδι του Λαλάνα και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
23:35
Δείτε υπέροχη φιγούρα από τον Φιρμίνο με "θύμα" τον Στάριτζ.
23:36

72':

Τρίτη αλλαγή για την Βιγιαρεάλ. Ο Μπονέρα παίρνει τη θέση του Ντος Σάντος.
23:36

74':

Τρομερό σε δύναμη σουτ του Φιρμίνο, ο Αρεολά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
23:37
Ο επίσημος λογαριασμός της Λίβερπουλ στο Twitter αποθεώνει τον Στάριτζ.
23:39
Η Λίβερπουλ έχει σκορ πρόκρισης, παίζει με παίκτη παραπάνω και είναι καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βιγιαρεάλ ψάχνει ένα γκολ για να "κλέψει" την πρόκριση.
23:41
Το σουτ-δυναμίτης του Φιρμίνο που υποχρέωσε τον Αρεολά σε σούπερ απόκρουση.
23:45

81':

ΓΚΟΛ για την Λίβερπουλ! Υπέροχη ατομική ενέργεια από τον Φιρμίνο από τα αριστερά και πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Στάριτζ δεν κατάφερε να κάνει το σουτ αλλά ο Λαλάνα με πλασέ με το δεξί έγραψε το 3-0.
23:47
Δείτε το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ με την υπογραφή του Άνταμ Λαλάνα.
23:49

86':

Ευκαιρία για την Λίβερπουλ για τέταρτο γκολ, με τον Ντάνιελ Στάριτζ να βλέπει το πλασέ του με το αριστερό μέσα από την περιοχή να αποκρούεται από τον Αρεολά.
23:51

89':

Αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Φιρμίνο παραχωρεί τη θέση του στον Μπεντεκέ.
23:51

89':

Αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Φιρμίνο παραχωρεί τη θέση του στον Μπεντεκέ.
23:52
Αυτή ήταν η δεύτερη αλλαγή για την Λίβερπουλ. Λίγα λεπτά νωρίτερα, αμέσως μετά το τρίτο γκολ του Λαλάνα, ο Άλεν ήταν η πρώτη αλλαγή του Γιούργκεν Κλοπ παίρνοντας τη θέση του Κοουτίνιο.
23:52
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά. Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις, τρία θα είναι τα λεπτά του έξτρα χρόνου.
23:53

91':

Σουτ του Άλεν μέσα από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Αρεολά.
23:54

92':

Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ περνάει στο ματς τον Λούκας Λέιβα αντί του Ντάνιελ Στάριτζ που αποθεώνεται.
23:55

93':

Ευκαιρία και για τέταρτο γκολ. Σουτ του Λαλάνα μέσα από την περιοχή μετά από προσποιήσεις, η μπάλα πήγαινε στη γωνία του Αρεολά ο οποίος όμως απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.
23:55

94':

Κίτρινη κάρτα για τον Ντένις Σουάρεθ.
23:57
Τελικό αποτέλεσμα: Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ 3-0. Οι "κόκκινοι" του Γιούργκεν Κλοπ στον τελικό του Europa League!
23:58
Στον άλλο ημιτελικό, η Σεβίλλη επιβλήθηκε 3-1 της Σαχτάρ και θα είναι ο αντίπαλος της Λίβερπουλ στον τελικό της Βασιλείας.
00:00
"Πετάμε για Βασιλεία", το tweet στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa League.
00:01
Συγχαρητήρια της Premier League στην Λίβερπουλ για την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League.
00:04
Λίβερπουλ-Σεβίλλη θα είναι το ζευγάρι του φετινού τελικού του Europa League που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στη Βασιλεία.
00:06
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK