Πρόωρος τελικός και η Ζάλτσμπουργκ στο δρόμο του Μήτρογλου!

Η κληρωτίδα είχε... κέφια και έφερε τα δύο "θηρία" του Europa League, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμέτωπους στα ημιτελικά. Κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

Πρόωρος τελικός και η Ζάλτσμπουργκ στο δρόμο του Μήτρογλου!
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Από τα χέρια ενός πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, του Ερίκ Αμπιντάλ, άκουσε τα ευχάριστα νέα ο Κώστας Μήτρογλου το μεσημέρι της Παρασκευής στην κληρωση των ημιτελικών του Europa League που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας...

Και αυτό γιατί ο Γάλλος πρώην άσος και πρεσβευτής του φετινού τελικού της διοργάνωσης έβγαλε πρώτα το μπαλάκι με το όνομα της Μαρσέιγ και στη συνέχεια έπιασε αυτό με την αυστριακή Ζάλτσμπουργκ, αφήνοντας τις Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης να... φάνε τα μουστάκια τους.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Βενγκέρ μετράει ήδη μία σπουδαία πρόκριση σε νοκ-άουτ ζευγάρι στο φετινό Europa, αφού απέκλεισε με δύο νίκες στη φάση των "16" την Μίλαν ενώ η Ατλέτικο του Σιμεόνε μπορεί να υπερηφανεύεται ως η μοναδική της τετράδας που έχει σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο και μάλιστα δις (2010, 2012).

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 26 Απριλίου σε "Emirares" και "Velodrome" και οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για μία εβδομάδα αργότερα ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο "Stade de Lyon", με τυπικά γηπεδούχο τη νικήτρια από το ζευγάρι Μαρσέιγ-Ζάλτσμπουργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK