Έμερι: "Είμαι χαρούμενος εδώ"

Ο Ουνάι Έμερι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το back to back της Σεβίλλης στο Europa League και παράλληλα έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος που βρίσκεται στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων.

Έμερι: "Είμαι χαρούμενος εδώ"

Η Σεβίλλη ήταν η μεγάλη νικήτρια στην μάχη με την Ντνίπρο για το τρόπαιο του Europa League και ο Ουνάι Έμερι, αρχιτέκτονας αυτού του επιτεύγματος, ήταν πανευτυχής.

"Το να φτάσουμε στον τελικό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα. Από την στιγμή που το κατακτήσαμε κιόλας το απολαμβάνω. Είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλαμε πολύ αυτή την διοργάνωση, όλοι στην Σεβίλλη. Έχουμε δώσει αρκετούς τελικούς, αλά αυτός ο τελευταίος ήταν σε μία πολύ γυμνασμένη και δυνατή ομάδα. Το γεγονός αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στον τίτλο".

Πάντα είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες. Έπρεπε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα και το παιχνίδι ήταν υπέρ μας ή κατά μας. Στο ημίχρονο μιλήσει και είπαμε πως πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί ήταν απαραίτητο να παίξουμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτή η ομάδα το αξίζει".

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ισπανός τεχνικός απέφυγε να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι, τονίζοντας πως τώρα τον ενδιαφέρει να χαρεί τον τίτλο και αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, τότε θα μιλήσει με την διοίκηση: "Αυτή δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον. Ξέρω ότι κανείς δεν πρέπει να ζει σκεπτόμενος το μέλλον. Πρέπει να απολαμβάνουμε το παρόν. Θα το δούμε αργότερα, μετά τους πανηγυρισμούς, ποιο θα είναι το μέλλον μου στην Σεβίλλη. Θέλω να απολαύσω την στιγμή και μετά απ' αυτό θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή".

Διαβάστε ακόμη:

Ντνίπρο - Σεβίλλη 2-3

Η "χρυσή Βίβλος" του Europa League

Τα γκολ του τελικού του Europa League σε VIDEOS

Μπάκα: "Αφιερωμένο στον Θεό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK