Σκάζνι: "Έχω μετανιώσει για τη συμπεριφορά μου"

Με επιστολή του προς την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι, απολογήθηκε για τις δηλώσεις του μετά το ματς των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Ζντένεκ Σκάζνι, είχε χαρακτηρίσει το ματς με τον Αστέρα "ως ντροπή του ποδοσφαίρου" θεωρώντας πως ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του.

Παρόλα αυτά, ένα μήνα περίπου μετά την αναμέτρηση, ο πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού κι ΟΦΗ, μέσω επιστολής προς του Αρκάδες, απολογήθηκε για τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Σκάζνι, υπό το φόβο της τιμωρίας, ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε και τόνισε πως έχει μετανιώσει ειλικρινά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπάρτα έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο για τις δηλώσεις του Τσέχου προπονητή.

Αναλυτικά η επιστολή του Ζντένεκ Σκάζνι προς τον Αστέρα Τρίπολης:

"Σας μεταφέρω την ειλικρινή μου απολογία για τη συμπεριφορά μου στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Σπάρτα Πράγας στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 για τους ομίλους του Europa League. Ο εκνευρισμός μου από τον αγώνα πήρε τον καλό εαυτό μου με αποτέλεσμα να έχω αντιαθλητική συμπεριφορά, για την οποία ειλικρινώς έχω μετανιώσει. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας".