Αμουμά: "Να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ"

Ο μεσοεπιθετικός της Σεντ Ετιέν, Ρομέν Αμουμά μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει ένα πετύχει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να βάλει δύσκολα στην Ένωση.

Αμουμά: "Να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σίγουρος πως η Σεντ Ετιέν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και κατ' επέκταση την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε ο Ρομέν Αμουμά.

Ο 29χρονος άσος μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ και τόνισε ως η ομάδα του πρέπει ένα πετύχει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να βάλει δύσκολα στην Ένωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για το αν ήταν άσχημο το αποτέλεσμα του πρώτου ματς: "Δεν ήταν καλό, αλλά ούτε άσχημο αποτέλεσμα. Ηταν ένα δύσκολο ματς, ήταν το πρώτο της σεζόν, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά νομίζω πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια καλή και συμπαγή άμυνα, αλλά χάσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε".

Για το αν είναι έτοιμη η Σεντ Ετιέν: "Ναι, έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, είμαστε πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση. Είχαμε και πέρυσι δύσκολα ματς αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να κάνουμε το μάξιμουμ για να προκριθούμε".

Για το πώς θα παρουσιαστεί η Σεντ Ετιέν: "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε για να προκριθούμε αλλά δεν πρέπει να χάσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά ξέρουμε ότι αν βάλουμε ένα γκολ νωρίς, θα τους βάλουμε δύσκολα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, φιλόδοξοι και να δώσουμε το μάξιμουμ".

Για το αν είναι μια δύσκολη αρχή για τη σεζόν: "Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πιο επίμονοι και ακριβείς αύριο. Θέλουμε το γρήγορο γκολ και να είμαστε αποφασιστικοί. Η αποφασιστικότητα, άλλωστε, μας έλειψε στο πρώτο ματς στην έδρα μας".

Για το αν η ζέστη θα δυσκολέψει τις προσπάθειες: "Όχι, την ίδια θερμοκρασία έχουμε και στη Γαλλία. Έχουμε προετοιμαστεί, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Όχι, η ζέστη δεν θα μας επηρεάσει".

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK