Στη "μάχη" για την πρόκριση ο Αστέρας

Ο Αστέρας βρίσκεται στη χιονισμένη Πράγα και φιλοδοξεί σήμερα το βράδυ να γράψει ιστορία το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σπάρτα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στη "μάχη" για την πρόκριση ο Αστέρας

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν χθες βράδυ την προετοιμασία τους και πλέον είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη από τη νίκη στον αποψινό αγώνα (20:00) στο "Λέτνα Στάντιον".

Ο Στάικος Βεργέτης έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης, λέγοντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: " Η αναγκαιότητα για το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παγίδα που θα μας κοροϊδέψει. Αν πάμε για τη νίκη σαν τρελοί και βγούμε μπροστά μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να έχουμε οργάνωση".

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής και προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην αρχική του 11άδα τους: Θεοδωρόπουλο - Λούι, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Παντελιάδη - Κουρμπέλη, Ιγκλέσιας - Λανθαρότε, Νίκο, Μάσα - Γιάννου.

Από την άλλη πλευρά ο Ζντένεκ Σκάζνι αναμένεται να ξεκινήσει τους: Μπίτσικ - Μαρέτσεκ, Μπράμπετς, Χόλεκ, Κόστα - Φρίντεκ, Χουσμπάουερ (Βάχα), Ντότσκαλ, Κρέιτσι,- Φατάι, Λαφάτα.

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου

1. Σάλκε 8 (10-3)

2. Σπάρτα 6 (6-4)

3. Αστέρας 4 (4-7)

4. ΑΠΟΕΛ 3 (2-8)

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα

26/11:Σπάρτα - Αστέρας, Σάλκε - ΑΠΟΕΛ

10/12:Αστέρας - Σάλκε, ΑΠΟΕΛ - Σπάρτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK