Ξέσπασμα της Σταντάρ κατά της ελληνικής Αστυνομίας

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Μπρούνο Βενανζί, με γραπτή του δήλωση έκανε γνωστό πως θα κινηθεί δικαστικά κατά πάντων, λόγω της επίθεσης της Αστυνομίας στους οπαδούς της ομάδας του στο ματς με τον Παναθηναϊκό (φωτογραφίες).

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ δεν κύλισε ομαλά. Και δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό μέρος, όπου οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-0, αλλά στα όσα συνέβησαν στην κερκίδα.

Ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας κατήγγειλε αλόγιστη χρήση βίας από την Αστυνομία κατά των οπαδών της Σταντάρ και για αυτό το λόγο θα κινηθεί νομικά κατά πάντων!

Τι σημαίνει αυτό για τους πράσινους δεν γνωρίζουμε ακόμα, αφού πρώτα θα πρέπει να γίνουν πράξη τα λεγόμενα του.

"Οι ακραίες πράξεις βίας από τους ανθρώπους ασφαλείας στους οπαδούς μας δεν θα μείνουν αναπάντητες. Είμαι έτοιμος να προβώ σε όλες τις νομικές πράξεις για να φέρω την δικαιοσύνη", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:

 

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα