Στραματσόνι: "Γι' αυτό έβγαλα Ιμπάρμπο και Λεντέσμα"

Ο Αντρέα Στραματσόνι εξήγησε γιατί αντικατέστησε νωρίς τον Ιμπάρμπο και τον Λεντέσμα.

Στραματσόνι: "Γι' αυτό έβγαλα Ιμπάρμπο και Λεντέσμα"
Στραματσόνι Παναθηναϊκός

Η αντικατάσταση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από τον Σεμπαστιάν Λέτο και του Κριστιάν Λεντέσμα από τον Ρόμπιν Λουντ βελτίωσε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και τον βοήθησε να ελέγξει την κατάσταση φτάνοντας στο 1-1.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ρωτήθηκε για τις επιλογές αυτές και αποκρίθηκε στον OTE TV: " Συνήθως παίζουμε με ένα επιθετικό, τον Μπεργκ, και έναν που κινείται γύρω του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μάρκους δεν είχε υποστήριξη και αποφάσισα στο δεύτερο να έχουμε δύο επιθετικούς στο γήπεδο. Είδα και τον Ιμπάρμπο απογοητευμένο μετά την ευκαιρία που έχασε.

Ο Λεντέσμα από την άλλη είναι φανταστικός πλέι μέικερ, αλλά το ματς ήταν διαφορετικό. Ήθελα περισσότερο τρέξιμο στο δεύτερο ημίχρονο και γι' αυτό χρησιμοποίησα τον Λουντ".

Ο Ιταλός προσέθεσε επίσης πως "είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις τα παιχνίδια, ειδικά στην Ευρώπη. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίζεις διαφορετικά σε σχέση με πριν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται και αυτό κάνουμε. Επίσης, είναι σημαντικό να μπορείς να μην χάνεις. Και αυτό το κάνουμε μέχρι τώρα".

Ενώ κατέληξε λέγοντας για τους ομίλους: " Θέλω σίγουρα μία ιταλική ομάδα, Ίντερ, Φιορεντίνα. Το σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους ομίλους, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα. Φυσικά, δεν πάμε για την συμμετοχή, πάμε να πάρουμε ο, τι αξίζουμε και να συνεχίσουμε. Μέχρι τώρα, έχουμε πετύχει απλά ένα στόχο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπρόντμπι - Παναθηναϊκός 1-1
ΑΗΔΙΑ: Το εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι για Μπεργκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK