Λες και πάνε σε... πόλεμο!

Σε ανακοίνωση 774 λέξεων, γεμάτη απο "ΜΗΝ" και "ΔΕΝ",που παραπέμπει περισσότερο σε...ταξιδιωτική οδηγία για "επικίνδυνη ζώνη",η αστυνομία της Κύπρου μέσω της ιστοσελίδας της(!)προειδοποιεί τους 1.800 φίλους του ΑΠΟΕΛ για την παρουσία τους εντός και εκτός "Καραισκάκης". Διαβάστε την αναλυτικά

Λες και πάνε σε... πόλεμο!

Στο “Καραϊσκάκης” την Πέμπτη αναμένονται τουλάχιστον 1.800 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό και στην Κύπρο υπήρξε μέχρι και ανακοίνωση της Αστυνομίας - στην επίσημη ιστοσελίδα της(!) μάλιστα - για τα μέτρα ασφαλείας των “πορτοκαλί”.

Μόνο που ξεφεύγει από τα πλαίσια...ταξιδιωτικών οδηγιών αφού μερικά από αυτά κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν από κάποιους πως αγγίζουν την υπερβολή. Εκτός κι αν στην κυπριακή αστυνομία έχουν ενδείξεις ή πληροφορίες που δικαιολογούν ...φόβους επεισοδίων σε μια ελληνοκυπριακή αναμέτρηση.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας, κάτι το οποίο...αποδέχεται και η UEFA.

Διαβάστε τι ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας της Κύπρου:

“Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν την Αθήνα για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ, για το Europa League, που θα γίνει στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Για να εισέλθουν στο Στάδιο χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριοτου αγώνα. Θα πρέπει να εισέλθουν από τις εισόδους “ 26 & 27”που βρίσκονται στην Νοτιοδυτική πλευρά του σταδίου.

Συστήνεται όπως οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν το μετρό για να μεταβούν στο στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, για λόγους ασφάλειας. Παρόλα αυτά, αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν το μετρό για να μεταβούν στο στάδιο, να αποφύγουν να φέρουν εμφανή διακριτικά της ομάδας τους, για την δική τους ασφάλεια.

Συστήνεται επίσης όπως φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, κατά την παραμονή τους στην πόλη της Αθήνας, και ειδικότερα στις 28 και 29.09.2016, αποφύγουν να διακινηθούν στον Πειραιά, φορώντας εμφανή διακριτικά της ομάδας τους για λόγους ασφάλειας. Οι ώρες αναχώρησης των λεωφορείων τα οποία θα μεταφέρουν τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στο στάδιο, και τα σημεία αναχώρησης από την Αθήνα θα γνωστοποιηθούν στους φίλαθλους σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα, καλούνται να μηνπροσέλθουν στο γήπεδο. Όσοι έχουν εξασφαλίσει από το διαδίκτυο, εισιτήρια του αγώνα για τις κερκίδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καλούνται όπως για την δική τους ασφάλεια να μην μεταβούν στο στάδιο φορώντας ρούχα στα χρώματα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχές του σταδίου και η Αστυνομία δεν θα επιτρέψουν την είσοδο τους στο στάδιο.Στην Νότια πλευρά του σταδίου στην οποία υπάρχει η στάση του μετρό, βρίσκονται καταστήματα και καφετέριες στις οποίες την ημέρα του αγώνα, συχνάζουν από νωρίς οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σημαίες και πανό άλλων ομάδων, προσβλητικού, αισχρού και πολιτικού περιεχομένου δεν θα επιτρέπεται να περάσουν εντός του σταδίου και θα κατάσχονται.Η μεταφορά σακιδίων εντός των κερκίδων του σταδίου δεν επιτρέπεται.Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά. Η μέθη, η μεταφορά και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη της Αθήνας, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Συστήνεται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για οποιαδήποτε αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

Πρόσωπα τα οποία επιθυμούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε συμβάν γύρω από το στάδιο, μπορούν να το κάνουν στον Αστυνομικό σταθμό της περιοχής. Ο Αστυνομικός σταθμός είναι 15 λεπτά περπάτημα από το στάδιο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ συστήνονται να μην αγοράζουν εισιτήρια από οποιονδήποτε γύρω από το στάδιο. Αυτά πιθανό να είναι πλαστά, αναγνωρίζονται στις εισόδους του σταδίου εύκολα και δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται όπως την ημέρα του αγώνα, τόσο στην πόλη της Αθήνας, όσο και στο στάδιο, ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας του σταδίου.

Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.Απαγορεύεται η μεταφορά, κατοχή, χρήση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά.Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών εύφλεκτων υλικών.Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο Στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό. Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου.Απαγορεύεται το κάπνισμα σε χώρους του Σταδίου, οι οποίοι είναι σηματοδοτημένοι με τη σχετική ένδειξη.Απαγορεύεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, οπαδών, ή άλλων μη εξουσιοδοτημένων προσώπων.Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.Γάντια και κουκούλες, δεν επιτρέπονται ούτε στο στάδιο, ούτε στην πόλη.

Η Αστυνομία Κύπρου συστήνει στους Κύπριους φιλάθλους όπως συμπεριφέρονται στην πόλη της Αθήνας και στο Στάδιο με κόσμιο τρόπο και να είναι υπομονετικοί”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK