Θρίαμβος για ΑΠΟΕΛ: έστειλε σπίτι την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε!

Οι Σωτηρίου και Γιαννιώτας έγραψαν ιστορία καθώς με τα γκολ τους έστειλαν το ΑΠΟΕΛ στους "16" του Europa League εις βάρος της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε (VIDEO).

Θρίαμβος για ΑΠΟΕΛ: έστειλε σπίτι την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε!

Η εντυπωσιακή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο φετινό Europa League συνεχίζεται αφού μετά την πρόκριση στους "32" τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας μάλιστα καταλάβει την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων (αφήνοντας 2ο τον Ολυμπιακό τον οποίο νίκησε δύο φορές), σφράγισε τώρα το εισιτήριο για τους "16".

Η επιτυχία μάλιστα αυτή θα μνημονεύεται για αρκετά χρόνια από τους οπαδούς του αφού επιτεύχθηκε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με την κυπριακή ομάδα να παλεύει σαν λιοντάρι και να χάνει 3-2 στο "Σαν Μαμές" και να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς νικώντας 2-0 στο "ΓΣΠ".

Θρίαμβος για ΑΠΟΕΛ: έστειλε σπίτι την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε!

Ο Πιέρος Σωτηρίου ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για την τεράστια πρόκριση στο 46' με εκπληκτικό γυριστό στην κίνηση στο 46' (από σέντρα του Εφραίμ) ενώ το 2-0 το έκανε ο -δανεικός από τον Ολυμπιακό- Γιάννης Γιαννιώτας με εύστοχο πέναλτι στο 54', που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Το εντυπωσιακό είναι πως το ΑΠΟΕΛ έχει μετατρέψει την έδρα του ως φρούριο εδώ και πάνω από έναν χρόνο αφού αγνοεί τη λέξη ήττα μέσα στο σπίτι του από τον Ιανουάριο του 2016, ήτοι 31 παιχνίδια!

ΑΠΟΕΛ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK