Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Απώλειες είχαν Ντιναμό Μινσκ και Φιορεντίνα αντίστοιχα, αλλά η Γκινγκάμπ υπέταξε την Μπορντό με 2-1.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ντιναμό Μινσκ - Σαχτέρ Σόλιγκορσκ 1-4

(73' Αντάμοβιτς - 48', 50', 53' Γιανούς, 60' Βοϊτσεχόφσκι)

Εντός έδρας συντριβή υπέστη η Ντιναμό Μινσκ προτού έρθει στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ τίτλο η ομάδα του Ουλάτζιμιρ Ζούραβελ παρουσίασε τρομερά κενά στην άμυνα και με τέσσερα γκολ από το 48' μέχρι το 60' βρέθηκε στο καναβάτσο. Όταν ο Αντάμοβιτς στο 73' μείωσε σε 4-1, ήταν πολύ αργά για την Ντιναμό, η οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το 1-1 της ΜΠΑΤΕ με την Τορπέντο Ζοντίνο.

Η σύνθεση της Ντιναμό (4-5-1): Χούταρ, Βορόνκοφ (75' Ντιομαντέ), Σίμοβιτς, Παλίτσεβιτς, Ουντόζι, Κάρποβιτς, Βερέτιλο, Αλόνσο (46' Τζα Τζετζέ), Στάσεβιτς, Κάντσαβι, Αντάμοβιτς

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα - Τζένοα 0-0

Η απουσία του Τζιουζέπε Ρόσι και της εκτελεστικής δεινότητάς του σε τέτοια παιχνίδια ήταν πρόδηλη και κόστισε στη Φιορεντίνα, η οποία "κόλλησε" στο 0-0 με αντίπαλο την Τζένοα στο "Αρτέμιο Φράνκι". Οι "βιόλα" δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ματία Περίν, ο οποίος βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα.

Ο Χουάν Κουαδράδο που επέστρεψε από την τιμωρία του, ο Μάριο Γκόμεθ και ο Κουμά Μπαμπακάρ ήταν οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της ομάδας του Βιτσέντζο Μοντέλα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε όταν ο πρώην συμπαίκτης τους, Φακούντο Ρονκάγλια, αποβλήθηκε για τους "γκριφόνι". Οι φιλοξενούμενοι παρέταξαν ακόμα έναν πρώην "βιόλα", τον Αλεσάντρο Μάτρι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έκανε ντεμπούτο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού κι έτσι η Τζένοα βασίστηκε σε αμυντικό παιχνίδι και δικαίωθηκε, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα (4-3-3): Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς (82' Πασκουάλ), Αλόνσο, Ακουιλάνι, Πισάρο, Βαλέρο, Κουαδράδο, Γκόμεθ (57' Μπερναρντέσκι), Μπαμπακάρ (70' Ίλιτσιτς)

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Γκινγκάμπ - Μπορντό 2-1

(26' Ντιαλό, 34' πέν. Μαντάν - 83' Ντιαμπατέ)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο του Europa League, Γκινγκάμπ, έγινε η πρώτη ομάδα που υποτάσσει την μέχρι πρότινος επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας, Μπορντό. Το 2-1 στο "Ρουντουρού" προέκυψε χάρη σε ένα δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων, με τον Μουσταφά Ντιαλό να ανοίγει το σκορ στο 26' και τον Κριστόφ Μαντάν να... σπάει την κατάρα και μετά από σχεδόν έναν χρόνο, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με πέναλτι. Η Γκινγάμπ έχασε κι άλλες ευκαιρίες, θα έπρεπε να είχε και δεύτερο πέναλτι και τελικά μόνο το γκολ του Σεΐκ Ντιαμπατέ την ανησύχησε στα επόμενα λεπτά του αγώνα.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ (4-4-2): Σαμασά, Μπακά, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεβέκ, Μποβί, Ντιαλό, Ματίς, Πιέ (73' Ζιρές), Μαντάν (85' Ανγκουά), Μαρβό (77' Σβαρτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK