Το συγκλονιστικό βίντεο από την κατάρρευση του αστυνομικού

Στη δημοσιότητα βγήκε το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης του Αστυνομικού στο Μπιλμπάο, που οδήγησε αργότερα στο θάνατο του λόγω καρδιακής ανακοπής. Οργισμένη αντίδραση από την LaLiga που κάνει λόγο για ορδές βαρβάρων από την Ρωσία.

Το συγκλονιστικό βίντεο από την κατάρρευση του αστυνομικού

Σε πένθος έχει βυθιστεί το Μπιλμπάο μετά την είδηση του θανάτου αστυνομικού, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή το βράδυ της Πέμπτης.

Ο άτυχος άνδρας προσπαθούσε να απωθήσει Ρώσους χούλιγκαν που δημιούργησαν πανδαιμόνιο πριν τον αγώνα της Μπιλμπάο με την Σπαρτάκ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να ξεψυχήσει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Την Παρασκευή το πρωί κυκλοφόρησε από την AS το συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που ο άτυχος άνδρας λιποθύμησε πάνω στα χέρια των συναδέλφων του.

ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τομπάς, έκανε ξέσπασε για το θάνατο του αστυνομικού και έκανε λόγο πως ήταν γνωστή στην UEFA η δράση των οργανωμένων χούλιγκαν που ταξίδεψαν στην Ισπανία για το ματς με την Μπιλμπάο.

"Οι Ρώσοι Ultras δεν έπρεπε να έχουν έρθει στο Μπιλμπό. Κάποιοι από αυτούς είναι γνωστοί στις Αρχές, οπότε τα όσα συνέβησαν μόνον έκπληξη δεν προκαλούν. Το χειρότερο απ΄όλα συνέβη. Κάποιος χάθηκε και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τώρα.

Στην Ισπανία τέτοιου είδους περιστατικά τα ελέγχουμε. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως τι γίνεται; Πάντα συμβαίνουν άσχημα πράγματα όταν επιτρέπουν σε αυτούς τους βάρβαρους να ταξιδεύουν σε άλλες χώρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK