Τούντορ: "Δεν δείχνει ασέβεια η αποχώρηση του Μπερμπάτοφ"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα, τη συγκομιδή του "Δικεφάλου" στον όμιλο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην αποχώρηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από το γήπεδο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Τούντορ: "Δεν δείχνει ασέβεια η αποχώρηση του Μπερμπάτοφ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε μία καλή εμφάνιση και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, που πολλοί την έχουν υποτιμήσει και εγώ προσωπικά πήρα τις απαντήσεις που ήθελα από τους παίκτες μου".

Για την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από το γήπεδο: "Όχι δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Πολλοί μπορεί να νιώσουν θυμωμένοι μερικές φορές, αλλά εγώ έκανα την αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτό, μου φάνηκε κουρασμένος και θέλησα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. 'Έβαλα τον Μυστακίδη γιατί ήθελα να μας δώσει λίγο χώρο στο παιχνίδι μας, να το "απλώσουμε" μέσα στο γήπεδο".

Για την Κράσνονταρ και τη δήλωση που είχε κάνει για τη δυναμική των Ρώσων: "Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι η Κράσνονταρ και η Ντόρτμουντ είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το γεγονός ότι και οι δύο έχουν από 10 βαθμούς δεν είναι τυχαίο, δείχνει ότι η Κράσνονταρ είναι μία πολύ καλή ομάδα".

Για τη συγκομιδή της ομάδας του στον όμιλο: "Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη, ήμασταν και σήμερα άτυχοι. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι με την Καμπάλα. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα τουλάχιστον παιχνίδι. Επίσης στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι το λάθος του Όλσεν".

Για την εμφάνιση του "Δικεφάλου": "Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έφυγε ικανοποιημένος σήμερα από το γήπεδο. Είδε μία ομάδα που "πάλεψε" για τη νίκη και έδωσε ότι είχε. Δεν είμαι ικανοποιημένος επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Όταν δεν κερδίζεις δεν είναι ευχάριστο, αλλά σήμερα οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για τη διαφορά της σημερινής εμφάνισης από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν κέρδισε για τελευταία φορά η ομάδα του: "Σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι το κερδίσαμε εύκολα, αλλά σήμερα κάναμε περισσότερες ευκαιρίες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

VIDEO: Εκνευρισμένος αποχώρησε ο Μπερμπάτοφ!

ΠΑΟΚ - Καμπάλα 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK