Τούντορ: "Διασκεδαστική η φωτογραφία του Κλάους"

Στην ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών του, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Καμπάλα και ζήτησε νίκη. Τι δήλωσε για την φωτογραφία του Αθανασιάδη με τις μπαλαρίνες.

Τούντορ: "Διασκεδαστική η φωτογραφία του Κλάους"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αυριανό παιχνίδι με την Καμπάλα:

"Περιμένω να δω την ομάδα που είδα στην προπόνηση το πρωί. Με θετική διάθεση μέσα σε καλή ατμόσφαιρα. Θα πάμε στο ξενοδοχείο 20 παίχτες όλοι μαζί για να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Στο αυριανό παιχνίδι έχουμε μία συγκεκριμένη κατάσταση και πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας".

Για την προσπάθεια ανασύνταξης μετά τα άσχημα αποτελέσματα:

"Τα αποτελέσματα της προσπάθειας που έγινε τις τελευταίες ημέρες θα φανούν αύριο. Η ψυχολογία παίζει πάντα σημαντικό ρόλο, είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε και περιμένω απαντήσεις στο γήπεδο".

Για το αν θα ξεκινήσουν μαζί στο αυριανό παιχνίδι Αθανασιαδης και Μπερμπάτοφ

"Δεν θα ξεκινήσουν και οι δύο. Δεν θα ξεκινήσει ο Κλάους, βασικός θα είναι ο Πέλκας. Όλοι πρέπει να δίνουν το κάτι παραπάνω ανεξάρτητα από το όνομα τους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είναι σκληρό. Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι τι κάνεις τώρα. Στο παιχνίδι θα ξεκινήσω τους 11 που θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι 6-7 που δεν θα ξεκινήσουν δεν είναι σημαντικοί. Όλοι είναι σημαντικοί, όλοι χρειάζονται.

Για να το εξηγήσω λίγο περισσότερο τακτικά, όταν παίζουν οι δυο τους χάνουμε λίγο την ισορροπία μας. Νομίζω ότι με τον Πέλκα μέσα έχουμε περισσότερη ισορροπία σε άμυνα δημιουργικό τομέα και επίθεση".

Για το τι πρέπει να γίνει για να ανέβει η ομάδα ψυχολογικά:

"Στην Ελλάδα από ότι έχω δει μέχρι τώρα, όλες οι ομάδες δημιουργούν 3-4 ευκαιρίες, λίγες ομάδες κάνουν περισσότερες ευκαιρίες. Σε αυτές τις ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Είχαμε αυτές τις ευκαιρίες στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό, από ότι τακτικής ή στυλ παιχνιδιού. Χρειαζόμασταν το γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν το πετύχαμε. Όταν δεν κερδίζεις δεν ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας. Χωρίς νίκες δεν ανεβαίνεις, όσο καλά και να παίζεις".

Για το θέμα με τη φωτογραφία που έδειξε στο γεύμα της ομάδας με τους παίκτες και το μπαλέτο:

"Πολλοί θεωρούν ότι ήταν κάτι το αρνητικό. Δεν ήταν. Ήταν μέρος της βραδιάς και της διασκέδασης. Η φωτογραφία είναι μέρος της διασκέδασης, νομίζω ότι ήταν κάτι θετικό, περάσαμε καλά και φάνηκε να ανεβαίνει η ψυχολογία. Αύριο όταν θα σφυρίξει ο διαιτητής θα φανεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χωρίς Κόστα, Βίτορ, Χαρίση με Καμπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK