Το κίτρινο υποβρύχιο στους δρόμους της Βιγιαρεάλ

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Europa League, οι φίλοι της ισπανικής ομάδας βγήκαν στους δρόμους της πόλης παρέα με το... κίτρινο υποβρύχιο. Δείτε τις PHOTOS.

Το κίτρινο υποβρύχιο στους δρόμους της Βιγιαρεάλ

Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται η πόλη της Βιγιαρεάλ λίγες ώρες πριν την σπουδαία αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Europa League. Οι φίλοι της ισπανικής ομάδας έχουν ξεχυθεί στους δρόμους γύρω από το "Μαδριγάλ", έχοντας μαζί τους το κίτρινο υποβρύχιο, σήμα κατατεθέν του συλλόγου.

Μάλιστα, το κίτρινο υποβρύχιο έχει έμμεση, αλλά και άμεση σχέση με το Λίβερπουλ, αφού το γνωστό τραγούδι των Beatles "Yellow Submarine" στάθηκε η αφορμή για να δοθεί το συγκεκριμένο ψευδώνυμο στη Βιγιαρεάλ.

Εδώ μπορείτε να μάθετε την ιστορία πίσω από το "κίτρινο υποβρύχιο":

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ