Βούτσκο:"Έτσι θα κάνουμε τη Λοκομοτίβα να υποφέρει"

Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στη β΄ πρικριματική φάση του Europa League, ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, Γιούριτσα Βούτσκο.

Βούτσκο:"Έτσι θα κάνουμε τη Λοκομοτίβα να υποφέρει"

Ο συνεργάτης του Κροάτη τεχνικού του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ουαλία για να παρακολουθήσει την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο πιθανούς αντιπάλους του "Δικεφάλου" (Μπρόουτον-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ) που έληξε με 1-3 υπέρ της Λοκομοτίβα. Επιστρέφοντας στην Ολλανδία μετέφερε όσα είδα στον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Βούτσκο μάλιστα σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην εφημερίδα "Arena Press" επισήμανε τα εξής:

"Καλή ομάδα η Λοκομοτίβα, αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ. Φαίνεται ότι κατά 99% θα παίξουμε με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ουαλίας έπαιξε πολύ σκληρά και δυνατά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μέτρησε η ποιότητα της Λοκομοτίβα" είπε αρχικά και πρόσθεσε πως: "Η Λοκομοτίβα είναι μία πολύ καλή ομάδα, με νεαρούς παίκτες δανεικούς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που παίζουν στις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουν εξαιρετική ποιότητα. Η Λοκομοτίβα είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της κροατικής ομάδας ανέφερε: "Ολες οι ομάδες της Κροατίας θέλουν να έχουν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού. Η δουλειά μας είναι να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας για να κάνουμε την Λοκομοτίβα να υποφέρει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK