Χειροβομβίδα στο γήπεδο του Αστέρα Βελιγραδίου

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου με την Καϊράτ Αλμάτι για τα προκριματικά του Europa League, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν χειροβομβίδα στο στέγαστρο του γηπέδου της σέρβικης ομάδας.

Χειροβομβίδα στο γήπεδο του Αστέρα Βελιγραδίου

Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου και Καϊράτ Αλμάτι διασταυρώνουν το βράδυ της Πέμπτης (2/7) τα... ξίφη τους στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση, σε μια έρευνα ρουτίνας, η αστυνομία εντόπισε χειροβομβίδα στο στέγαστρο του γηπέδου, η οποία τοποθετήθηκε σε ασφαλές μέρος προκειμένου να εξουδετερωθεί.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Βελιγράδι πάντως, η χειροβομβίδα βρισκόταν εκεί καιρό και δεν σχετίζεται με τον αγώνα κόντρα στην ομάδα από το Καζακστάν.

"Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας ρουτίνας, μια σκουριασμένη χειροβομβίδα βρέθηκε στην βορειοανατολική πλευρά στο στέγαστρο του γηπέδου. Τοποθετήθηκε σε ασφαλές μέρος για να καταστραφεί και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ