Χοντρό "κράξιμο" σε Αλαφούζο από τους οπαδούς

Ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίαζε για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού όμως δεν γλίτωσε από τις αποδοκίμασιες αλλά και σύνθημα εις βάρος του από τη Θύρα 13.

Χοντρό "κράξιμο" σε Αλαφούζο από τους οπαδούς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στους ομίλους του Europa League με ένα ακόμα απογοητευτικό αποτέλεσμα, ήττα με 2-0 από την Θέλτα στη "Λεωφόρο" (συνολικά είχε 3 ήττες στα ισάριθμα εντος έδρας ματς που έδωσε στους ομίλους!), και το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φίλοι των "πρασίνοι" να ξεσπάσουν λίγο πριν το φινάλε.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Αυτό έγινε μέσω έντονων αποδοκιμασιών στο 87ο λεπτό, με μερίδα οπαδών του "τριφυλλιού" από τη Θύρα 13 να στρέφει τα βέλη της και κατά του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, φωνάζοντας το σύνθημα "Π@@@ο, Π@@@ο, Αλαφούζο π@@@ο", σύνθημα που ακούστηκε ξανά στο τέλος του αγώνα.

Στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ενώ αντιθετα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης χειροκροτήθηκε από τους λίγους φίλους της ομάδας που δήλωσαν "παρών" στις εξέδρες στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από "πρέσβης" κατάντησε "ουραγός" του Europa League!
Ούτε τώρα! "Αδιάφορος" και... λίγος ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK