Άνω κάτω η Γιουνγκ Μπόις πριν από το ματς με Ολυμπιακό

Μόλις λίγα 24ωρα πριν από τη σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, δύο από τα πιο σημαντικά στελέχη της Γιουνγκ Μπόις αποχώρησαν από το σύλλογο.

Άνω κάτω η Γιουνγκ Μπόις πριν από το ματς με Ολυμπιακό

Παρελθόν από τη Γιουνγκ Μπόις αποτελούν οι Φρέντι Μπίκελ και Άλαν Κάπελερ. Πρόκειται για τον αθλητικό διευθυντή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας αντίστοιχα, οι οποίοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) πως δεν θα συνεχίσουν να εργάζονται για τον σύλλογο.

Κι αυτό γιατί η εταιρεία "Sport und Holding Event", η οποία διαχειρίζεται την Γιουνγκ Μπόις αλλά και το "Σταντ ντε Σουίς", αποφάσισε να προβεί σε οικονομική αναδιάρθρωση.

Οι δύο άνδρες ήταν αντίθετοι με το νέο πλάνο του συλλόγου και αποφάσισαν οικειοθελώς να αποχωρήσουν αφήνοντας κενές δύο από τις σημαντικότερες θέσεις για την οργάνωση της ομάδας. Κι όλα αυτά μόλις λίγα 24ωρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Πάντως οι Ελβετοί έχουν ήδη βρει τον διάδοχο του Κάπελερ στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου. Αυτός θα είναι ο 38χρονος Βάνια Γκρουέλ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK