Από 3-0... 3-4 σε 15 λεπτά: Η Ζενίτ έκανε αυτό που δεν γίνεται

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Με τέσσερα γκολ μετά το 77' η Ζενίτ μετέτρεψε τον εφιάλτη (3-0) σε ανεπανάληπτο θρίαμβο (4-3) και έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στον όμιλο του Europa League.

Από 3-0... 3-4 σε 15 λεπτά: Η Ζενίτ έκανε αυτό που δεν γίνεται
ALEN

Επιρρεπής στα λάθη ο Γιούρι Λοντίγκιν, δεν απέφυγε δύο γκέλες και έφερε ακέραια την ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε από τον Χάρις Μεντούγιανιν στο ματς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Στο 26' ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης δεν έπεσε ποτέ στη σέντρα-σουτ του διεθνούς Βόσνιου χαφ, ενώ στην εκτέλεση φάουλ του ίδιου στο 70' δεν έβαλε καλά τα χέρια του για να διώξει μαζεύοντας την μπάλα από τα δίχτυα του για τρίτη φορά - είχε μεσολαβήσει το τέρμα του Κιάρτανσον στο 50'.

Μολονότι πάντως η Ζενίτ συνέχισε να χάνει 3-0 μέχρι το 77', πέτυχε το απίθανο! Κάτι που για να συμβεί πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα! Οι ποδοσφαιριστές του Μιρτσέα Λουτσέσκου, του Μακ παρόντος σε όλο το 90λεπτο, σκόραραν τέσσερις φορές μέχρι το 92' και αρχής γενομένης από το γκολ του Κοκόριν έφεραν τα πάνω-κάτω σ' ένα χαμένο ματς. Μαουρίτσιο (84'), Τζιουλιάνο (86') και Τζόρτζεβιτς (92') τα άλλα γκολ της ρωσικής ομάδας, η οποία ευνοήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 81' (αποβολή Ντάσα).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΖΕΝΙΤ 3-4 (HIGHLIGHTS)

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK