Βαλβέρδε: "Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο"

Απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν.
"Ήταν ένα αποτέλεσμα από αυτά που μπορούν να συμβούν απέναντι σε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα όπως η Σεντ Ετιέν. Είχαμε ένα πολύ κακό ημίχρονο και αυτό μας στοίχισε. Ήταν μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά, είχε παίκτες πολύ γρήγορους πολύ δυνατούς, ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ είχαμε ένα 20λεπτο πολύ άσχημο κάτι που λειτούργησε εναντίον μας στην εξέλιξη του ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε για να ισοφαρίσουμε όμως δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι πολύ δύσκολη. Όταν η ομάδα κερδίζει φαίνεται πως όλα είναι πολύ καλά οργανωμένα όταν όμως χάνει βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη και οι αδυναμίες".

Σε ερώτηση αν θα ξεκουράσει παίκτες στον επαναληπτικό λόγω του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είπε: "Χρειαζόμαστε χρόνο για να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει και να δούμε πως θα κινηθούμε στα επόμενα παιχνίδια και που θα ρίξουμε το βάρος. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε, σίγουρα κάθε ήττα είναι σκληρή όμως πρέπει να να δούμε μπροστά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Στον επαναληπτικό με τη Σεντ Ετιέν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό όμως το έργο μας θα είναι αρκετά δύσκολο".

Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Η Σεντ Ετιέν ήταν καλύτερη από εμάς ειδικά στο πρώτο μέρος. Μας κέρδισε δίκαια. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα. Γνωρίζαμε ότι η Σεντ Ετιέν είναι μια πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Τώρα πρέπει να πάμε στη ρεβάνς και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Πρέπει να κερδίσουμε όπως ξέρουμε να κάνουμε".

Ντιόγκο: "Δεν παίξαμε καλά, αλλά θα προσπαθήσουμε στη Γαλλία να πάρουμε την πρόκριση. Ημασταν λίγο καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...